Unimap blogger gathering

1:57 PTG

Hihihi aku kat gathering blogger unimap sekarang ni dan seramai 15 blogger yang hadir. Ni first time gathering yang diadakan dan sesi pengenalan dan pertanyaan sedang berjalan. Best juga gath ni sebab ramai juga blogger 1 universiti yang aku masih tak kenal. Eeerrr nak update pasal ape pun aku tak tahu dah tapi overall memang sangat best.

You Might Also Like

12 ulasan

  1. mana aci...aku xde pon..huhu

    BalasPadam
  2. sory tak sempat datang oh..
    -fatah-

    BalasPadam
  3. Mai intai2 kut adik akk ada, rupanya mmg tak ada heheh. best tu jumpa2an gitu

    BalasPadam
  4. utm blogger ntah dah berapa kali buat gath pon aku tak pernah join

    BalasPadam
  5. best sebab ramai awek yeA??
    heheheh

    BalasPadam
  6. gatering tadi memang sangat best :D

    BalasPadam
  7. eh..ade gath??
    sy pon blogger unimap jugek...
    huhuhuhu

    BalasPadam
  8. bro napa muka saya teda..hahaha...

    nice la kamu dapat jumpa ramai-ramai mesti gempak ni..

    BalasPadam