Ahad, 4 Disember 2011

Unimap blogger gathering

Hihihi aku kat gathering blogger unimap sekarang ni dan seramai 15 blogger yang hadir. Ni first time gathering yang diadakan dan sesi pengenalan dan pertanyaan sedang berjalan. Best juga gath ni sebab ramai juga blogger 1 universiti yang aku masih tak kenal. Eeerrr nak update pasal ape pun aku tak tahu dah tapi overall memang sangat best.
Comments
12 Comments

12 ulasan:

ezzyra berkata...

mana aci...aku xde pon..huhu

Zul Fattah berkata...

sory tak sempat datang oh..
-fatah-

aremieroul berkata...

hu3.. x dapat nak join.. :(

syaimz berkata...

wooo bestnye :P

EmbunRosaliza berkata...

Mai intai2 kut adik akk ada, rupanya mmg tak ada heheh. best tu jumpa2an gitu

Ahmad Haziq Azlan berkata...

utm blogger ntah dah berapa kali buat gath pon aku tak pernah join

diana berkata...

best sebab ramai awek yeA??
heheheh

mas saari berkata...

syoknya dia bergathering!

Freaky berkata...

gatering tadi memang sangat best :D

Ayesha Ramlee berkata...

bestnya...

kLiPKeRt@sPiNk berkata...

eh..ade gath??
sy pon blogger unimap jugek...
huhuhuhu

saveqmm berkata...

bro napa muka saya teda..hahaha...

nice la kamu dapat jumpa ramai-ramai mesti gempak ni..

 
Related Posts with Thumbnails