Selasa, 27 Disember 2011

Errgghh kelas masa cuti

Orang lain dah mula cuti untuk fokus study week ataupun paling jem sekalipun duk bersantai dalam bilik. Tapi aku masih ada kelas cisco network administration. Ermm takde la dasyat sangat ada kelas masa ni tapi topic yang nak cover sangat banyak wooo. 1 hari 4 chapter. Masak la macam ni lepas tu ditambah dengan benda yang masuk final exam. Fu fu fu fu tiba-tiba aku mengharapkan cuti yang sangat panjang tapi sebelum cuti tu kena la ada periksa dulu.

P/s : huuunngghhh sentiasa je takde mood bila tengah lapar.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Comments
8 Comments

8 ulasan:

diana amin berkata...

cisco network administration blaja sal ape? sama x ngan subjek networking?

diana berkata...

akak pun tak de mood ni..
tak de mood nak berblog dah..
semakin hari semakin malas..
nak buat cemana entah..

Original CikTeddy berkata...

lapar aje freaky ni..huhu

JR berkata...

Pilih ajer: Bersusah2 dahulu, bersenang2 kemudian atau bersenang2 dahulu bersusah2 kemudian...

Tajuk entri terbaru di blog JR: "Amat Bahaya Jika Meletakkan Gambar Foto Penuh Anda Dalam Blog!!!"

aimie amalina berkata...

ape kate mkn dulu bru belajo
hehhehehe

Zul Fattah berkata...

ko sek computer..? teruk nye.. huhu

SoLy SoLicious berkata...

sabow jelah ye...

Freaky berkata...

kak diana : ha ah hampir sama dengan network cuma yang ni lebih detail termasuk kira2 dalam sistem

 
Related Posts with Thumbnails