Ahad, 6 Mac 2011

Steamboat + my Love

Salam. seperti yang dijanjikan tadi yang Freaky akan update entry selepas baru habis dinner steamboat dengan my Love. Kami sampai di kedai tu sebelom pukul 9 dan mujur la bile da sampai sana , masih banyak meja kosong. Kalau dah full terpaksa la buat tempahan dulu dan beberapa puluh minit kemudian baru kedai tu call suruh datang.

Lepas amik ape yang nak dimakan cam daging, mihun, kuey teow, bla bla dan terus campak dalam periuk ni. haaa comel tol steamboat ni dengan aroma yang bole tahan la sedapnye..

My Love Ernie Musliana x sabar nak makan. sebenarnye die sangat suke makan steamboat. Bile da makan, terus je diam dan khusyuk makan tapi dalam khusyuk tu masih amik mihun dan daging letak dalam mangkuk Freaky.. :D

Eny duk main2 dengan daging pulak.. ish dah la x masak lagi daging tu

Bile tinggal daging je untuk dihabiskan, orang yang paling hepi dapat makan steamboat mesti la my Love. Tengok tu die senyum dan hepi je dapat makan. haha

p/s : Skang perot sangat sarat.. Alhamdulillah kenyang :)

~ Baca Selanjutnya ~

Steamboat Jap lagi

Salam. Jap lagi Freaky nak pergi makan steamboat bersama my love Ernie Musliana. ahaks da lame x makan steamboat ni tau. Steamboat yang tempat Freaky nak makan ni hanya dikenakan bayaran rm10 dan bole makan sampai kenyang, nak makan sampai muntah pon bole gak.

Nantikan update seterusnye dalam pukul 11 ++ malam dan Freaky akan BW dan balas jejak pada waktu tu juga.

p/s : wekk wekk dapat makan steamboat. huhuhu :)
~ Baca Selanjutnya ~