Esok Pergi Carnival Waterpark

12:03 PG

Semalam dah enjoy mandi di kolam air panas ulu legong, baling, kedah. Esok pagi pula aku akan bertolak ke sungai petani untuk mandi manda di Carnival Waterpark. Haih hujung minggu ni memang percutian mandi manda la jawabnya. Lagipun ni akan jadi kali ke 2 aku pergi ke Carnival Waterpark sungai petani.

First aku pergi masa hujung sem lepas. Kat sana memang syok juga la sebab boleh main air dengan puas dan ada juga gelongsor yang best untuk enjoy. He he tak sabar nak pergi pagi esok. Kalau bab main air ni memang aku laju je macam budak kecik. Budak kecik pun x excited macam aku. Lol

P/s : yeay main air. Yahuuuu

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

You Might Also Like

3 ulasan