Jumaat, 16 Disember 2011

Fotostat lagi murah

Ffuuuuhhh jimattt. Fotostat memang jimat berganda ganda. Kalau beli hampir rm 80 tau tapi fotostat rm 20 je. 4 kali ganda jimat tu. Aku kedekut ? Ha ah memang aku kedekut sikit sebab ptptn aku dapat sangat sikit. Takpe la sikit pun janji hutang tak banyak lepas grad nanti. Bila hutang tak banyak maka bayar pun tak banyak dan boleh la hidup bahagia lepas grad nanti.
Comments
9 Comments

9 ulasan:

Ujie berkata...

hmm..buku kat U mmg mahal. akak dulu tiap sem habis beberapa ratus utk buku.

nak jimat, copy mana2 buku yg sgt mahal.

pha is berkata...

masalahnya budak yg dapat tajaan JPA pon fotostate gak... lagi BAHAGIA... hehehe

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail berkata...

haha~ samela..mase blaja dulu pun byk buku photostat je.hehe~

Fay berkata...

dari 2nd year wat mcm ni.. jimat pun jimat.. content still sama..

diana berkata...

gunakan apa kelebihan yang ada..
buang duit nak buat apa eik??

Zul Fattah berkata...

samalah kita.. semua buku teks aku.. potostat punye... huhu.. jimat dol

fathiyyahISMAIL berkata...

haha.macam tu ea? boleh djdikan contoh ni :D

Ezad Skytech berkata...

standard la tu..nak jimat kan..aq dulu pun banyak photostat je..hee~

ADEEYA berkata...

Hihi me pun photostat buku this sem. Savingggg. Walau pun tak suka tp apakan daya cut cost kan. janji boleh baca :)

 
Related Posts with Thumbnails