Fotostat lagi murah

11:39 PG

Ffuuuuhhh jimattt. Fotostat memang jimat berganda ganda. Kalau beli hampir rm 80 tau tapi fotostat rm 20 je. 4 kali ganda jimat tu. Aku kedekut ? Ha ah memang aku kedekut sikit sebab ptptn aku dapat sangat sikit. Takpe la sikit pun janji hutang tak banyak lepas grad nanti. Bila hutang tak banyak maka bayar pun tak banyak dan boleh la hidup bahagia lepas grad nanti.

You Might Also Like

9 ulasan

  1. hmm..buku kat U mmg mahal. akak dulu tiap sem habis beberapa ratus utk buku.

    nak jimat, copy mana2 buku yg sgt mahal.

    BalasPadam
  2. masalahnya budak yg dapat tajaan JPA pon fotostate gak... lagi BAHAGIA... hehehe

    BalasPadam
  3. haha~ samela..mase blaja dulu pun byk buku photostat je.hehe~

    BalasPadam
  4. dari 2nd year wat mcm ni.. jimat pun jimat.. content still sama..

    BalasPadam
  5. gunakan apa kelebihan yang ada..
    buang duit nak buat apa eik??

    BalasPadam
  6. samalah kita.. semua buku teks aku.. potostat punye... huhu.. jimat dol

    BalasPadam
  7. haha.macam tu ea? boleh djdikan contoh ni :D

    BalasPadam
  8. standard la tu..nak jimat kan..aq dulu pun banyak photostat je..hee~

    BalasPadam
  9. Hihi me pun photostat buku this sem. Savingggg. Walau pun tak suka tp apakan daya cut cost kan. janji boleh baca :)

    BalasPadam