Pada Petang Tadi ( Bergambar )

9:01 PTG






p/s : Walaupun kek sedap tapi tetap Forever Alone makan sorang2. LOL

You Might Also Like

14 ulasan

  1. perghhh...betul2 menikmati kesedapan kek tu ye freaky...:D

    BalasPadam
  2. 300 kalori sudah masuk badan, esok Freaky kena lari 15 km utk membakarnya...

    Tajuk entri terbaru di blog JR: "Ngeri Dan Dahsyat: Doktor Jumpa Biji Mata Di Dalam Kemaluan Wanita"

    BalasPadam
  3. amboi, orang kaya.. makan kek mahal je kannn..

    aku layan roti kosong je tiap hari ;p

    BalasPadam
  4. makan..makan selagi boleh..

    BalasPadam
  5. yummy2x...glurrppp *telan liur* sedap 2 ! huhu..

    BalasPadam
  6. sedapnya makan kek..kek tu kan manis awatnya muka macam makan asam je..hihi

    akak dah bertukar link, blog lama dah tak dapat di update lagi..sudi ke blog akak ek..

    Tiga hari dalam hidup

    BalasPadam
  7. alololo
    ape ke sodih bebeno
    x pe
    yg pntg perot full :))

    BalasPadam
  8. hehe coklat ni sedap.. tu bukan muke sedih tp muka excited dapat makan kek coklat :D

    BalasPadam