Sabtu, 24 Disember 2011

Pada Petang Tadi ( Bergambar )






p/s : Walaupun kek sedap tapi tetap Forever Alone makan sorang2. LOL
Comments
14 Comments

14 ulasan:

Ezad Skytech berkata...

perghhh...betul2 menikmati kesedapan kek tu ye freaky...:D

JR berkata...

300 kalori sudah masuk badan, esok Freaky kena lari 15 km utk membakarnya...

Tajuk entri terbaru di blog JR: "Ngeri Dan Dahsyat: Doktor Jumpa Biji Mata Di Dalam Kemaluan Wanita"

azri johan berkata...

amboi, orang kaya.. makan kek mahal je kannn..

aku layan roti kosong je tiap hari ;p

Ahmad Haziq Azlan berkata...

terliur sebentar......

kiz berkata...

makan..makan selagi boleh..

Rizwan Ewan berkata...

yummy2x...glurrppp *telan liur* sedap 2 ! huhu..

ADEEYA berkata...

Ecehh nak jugakk. :)

Yatie Awang berkata...

sedapnya makan kek..kek tu kan manis awatnya muka macam makan asam je..hihi

akak dah bertukar link, blog lama dah tak dapat di update lagi..sudi ke blog akak ek..

Tiga hari dalam hidup

Zul Fattah berkata...

lol? demm.. buat aku lapar jah

Zul Fattah berkata...

lol? demm.. buat aku lapar jah

aimie amalina berkata...

alololo
ape ke sodih bebeno
x pe
yg pntg perot full :))

Freaky berkata...

hehe coklat ni sedap.. tu bukan muke sedih tp muka excited dapat makan kek coklat :D

Original CikTeddy berkata...

comel muke mkn kek..haha

Mr feckry berkata...

layan beb kek tu

 
Related Posts with Thumbnails