Sepetang bersama si dia

4:59 PTG

Lepas jumaat tadi aku dan dia keluar untuk makan2 sambil2 jalan2 memandangkan takde kerja nak buat pada petand ni. Daripada aku duk terbungkam atas katil tak ingat dunia, baik keluar dan dapat la juga mengisi perut yang tengah lapar bangat ni. Oh ya esok dia akan balik ke selangor selama seminggu manakala aku pula jadi forever alone seminggu ni. Tapi takpe sebab minggu belajar dah pun bermula dan kena study untuk final exam. Okeh mahu jalan2 dulu. Adios

You Might Also Like

7 ulasan

  1. hehehe
    jgn rindu2an ye
    heheheheh


    have a fun evening :))

    BalasPadam
  2. wah!dating..hihihi..

    P/s:awak leh kasi email blog x?bkn URL tau..sbb blog kte dah private..=)

    BalasPadam
  3. air yang ade cincau tu air ape ek?? nampak cam sedap je..Kat mana bli??

    BalasPadam
  4. cis.. jelous aku oh..

    p/s: demo koho gemuk r.. pipi tu smakin tembam.. cute jugak .. hehe

    BalasPadam