Jumaat, 23 Disember 2011

Sepetang bersama si dia

Lepas jumaat tadi aku dan dia keluar untuk makan2 sambil2 jalan2 memandangkan takde kerja nak buat pada petand ni. Daripada aku duk terbungkam atas katil tak ingat dunia, baik keluar dan dapat la juga mengisi perut yang tengah lapar bangat ni. Oh ya esok dia akan balik ke selangor selama seminggu manakala aku pula jadi forever alone seminggu ni. Tapi takpe sebab minggu belajar dah pun bermula dan kena study untuk final exam. Okeh mahu jalan2 dulu. Adios
Comments
7 Comments

7 ulasan:

aimie amalina berkata...

hehehe
jgn rindu2an ye
heheheheh


have a fun evening :))

syaz@rozelt berkata...

cecece..dating tu..hihi

Miss Sukasih berkata...

wah!dating..hihihi..

P/s:awak leh kasi email blog x?bkn URL tau..sbb blog kte dah private..=)

Noor Bazli berkata...

air yang ade cincau tu air ape ek?? nampak cam sedap je..Kat mana bli??

Mr. Share berkata...

Wah... datin yer bang?

Gambar HOT terkini Fasha Sandha

Zul Fattah berkata...

cis.. jelous aku oh..

p/s: demo koho gemuk r.. pipi tu smakin tembam.. cute jugak .. hehe

mizmarmalade berkata...

Good Luck utk finals ya :-)

 
Related Posts with Thumbnails