Rabu, 25 Ogos 2010

Ernie Musliana :)






This is my girl friend !!

Is this ur gf ?

YES , This is my Girl friend :D !!

and her name is Ernie Musliana Mustazaidi

First time I saw her at UniMAP, I know I already fall in love with her
In the beginning of our relationship, we start be a friend and we juz contact
and chating through YM.

1 nite, the celcom broadband service was so bad so it give us no chance to have a chat.
Then I try to ask for her phone number and SHE GIVE IT !!
I've become so happy .... we messaging everyday back then and she start calling me bulat
while I call her Buncett :D

We've become very closed and suddenly.....
I asked her to be my gf on mid nite 31 may 2010.
I remembered how shaky I am to type a message asking her to be my gf :)

me : urmmm ermm do u wanna be my gf ?

she ( rep through fb ) : My dear, I say YES

And start from that moment, we become a sweet couple :)

Wat so Special about her ?

errmm her specialty? wow that's a lot n i cant list all of it.
But what i most like about her is her smile n her laugh, That was more than enough for me
to be happy :)

I really care about her coz i Love her so much :)

Thank you so much Ernie Musliana for be my gf.

You cheer me everytime I got down :)




~ Baca Selanjutnya ~

Hihihi First Post :D

Salam. erm hari ni x berape menggembirakan kerana mendapati keputusan markah Test math amat rendah.. Kerendahan markah ni sama seperti peristiwa 4 tahun yang lalu. Benda ni terjadi
bile aku da rase sangat pandai dan menyebabkan overconfident sehingga mengakibatkan
kecuaian yang terlampau. aaarrrggghhh depression yang terlampau sampai kesedihan dan
kesakitan yang 4tahun dahulu mengimbau kembali. Aku bole rilek lagi kalo subjek lain rendah tp
bile tibe subjek matematik yang rendah, tu macam DOWN gile. Sekarang tatau na buat ape
sampaikan nak sms awekku pon x de mood sangat. oh maafkan b ye ernie musliana, I'm not in
mood rite now .Namun begitu aku juge sangat hepi kerana awekku telah sembuh drpd demam.

alhamdulillah :) Tu je untuk hari ni, esok citer laen plak... salam
~ Baca Selanjutnya ~

Pengenalan


Nama : Muhammad Firdaus Bin Abu Bakar

Tinggal : Terengganu

D.O.B : 23 Ogos 1990

Status : Couple ( Ernie Musliana Mustazaidi ) ( Sekarang dah jadi isteri :) )

Ketagihan : Nescafe Ais, Milo Ais, Teh O Ais dan apa-apa berkaitan dengan KOMPUTER

Kebencian : Banyak kali menunggu orang yang selalu datang lambat, Sayur-sayuran

Sahabat : x berape ramai kawan sebab x pandai bergaul

Study : UniMAP ( Computer Network Engineering ) ( Degree )

Peribadi :

- sangat susah marah, jenis yang sangat pendiam, mudah tension, seorang yang sempoi :D


Penjelasan kenape buat Blog :

Semalam ade tengok citer ape ntah. dalam citer tu die cakap kalo ade masalah, better jot down masalah tu diatas kertas / apa-apa yang bole kite tgk suatu hari nanti agar kite dapat menghadapi masalah dengan tenang dan baik. Tapi kat sini bukan nak cakap pasal masalah je, kegembiraan, kesedihan dan ape saje yang brlaku pada tiap hari akan cube dituliskan kt sini.

Tak kisah pun kalau takde follower sebab ni hanya la untuk diri sendiri. This is my way to handle my prob n my feeling. Kalau berminat baca la, kalau x minat pun takpe :)
~ Baca Selanjutnya ~