Jumaat, 2 Disember 2011

Kolam air panas ulu legong

Semalaman aku tak tidur kerana pergi mandi kolam air panas di ulu legong bersama kawan-kawan 1 kelas. Bertolak dari perlis pukul 11 malam dan sampai kat sana pukul 1 pagi. Bila sampai je kat sana, memang ramai gile kat bahagian kolam. Maklum la hari jumaat kedah cuti jadi memang ramai la yang datang untuk bersantai dan mandi air panas.

Aku pula ni kali ke 2 mandi air panas kat kolam. Yang first time tu mandi kat la hot spring di besut iaitu daerah tempat tinggal aku. semalam kami mandi dan bersantai sampai 3 jam. Fuuhhh 3 jam tu main air panas sampai badan pun rasa macam dah masak kena rebus. Dalam pukul 5 pagi baru bertolak balik ke perlis dan sampai pukul 7 lebih. Semalaman yang sangat memenatkan tapi hari ni badan rasa segar gila sebab mandi air panas semalam.

Comments
10 Comments

10 ulasan:

mas saari berkata...

syoknya!
amboi...lamanya berendam! kalau akak dah tertido dah dalam kolam tu...heheheee

rara pinkmafia berkata...

xpenah smpai sini.rara sllu g yg kat melaka tu.mmg panas lah kan.

ezzyra berkata...

seronoknya...untung la

diana berkata...

sah siang ni tidur je seharian..
nak masuk kena bayar berapa ni??

Freaky berkata...

kak diana : masuk rm 4 je kak.

ADEEYA berkata...

Wahhh bestnyeee. Dah lama tak mandi kolam air panas. HUhuhu kalau dapat ni perghhh segar badan haha :D

kiz berkata...

kui kui..masak badan macam ni

Syazwan Che Deraman berkata...

aku tak pernah lagi mandi air panas.

SoLy SoLicious berkata...

xpernah berendam air panas... panas sgt x?

Ezad Skytech berkata...

aq ada yang dekat dgn area ruamh pun tak pernah pergi ni...hee...macam best je layan mandi air panas ni..:)

 
Related Posts with Thumbnails