Khamis, 1 Disember 2011

Sangat Fail : Tatu Najis Di Tubuh

Yang ni baru la betul-betul di panggil SENI :D


Seorang wanita yang berang menyaman bekas teman lelakinya selepas dia mentatu imej najis di belakang tubuh wanita itu.
Rossie Brovent menuntut ganti rugi sebanyak 60,000 pound (RM300,000) daripada Ryan Fitzjerald.

Rossie dari bandar raya ini mahukan gambar dalam adegan filem Narnia ditatu di belakang tubuhnya.
Sebaliknya, dia mendapati tubuhnya ditatu dengan imej najis dengan dihurung beberapa lalat.
Artis tatu, Fitzjerald berang apabila mendapat tahu Rossie berlaku curang dengan teman baiknya.

Pada awalnya, Rossie mahu bekas kekasihnya itu didakwa melakukan serangan, tetapi dia sudah menandatangani borang mengesahkan rekaan tatu itu dibuat mengikut pertimbangan artis. Rossie berkata: “Dia menipu saya dengan meminum sebotol arak murah bersama saya sebelum mendapatkan tanda tangan saya dan membuat tatu itu.

Sumber <<< 

Part yang paling lawak adalah wanita tu mahukan tatu gambar dalam adegan filem Narnia tapi boyfriend dia yang sangat kreatif ditambah dengan cerdik menukar gambar tersebut jadi Tahi ( SHIT ). Ha ha ni mungkin troll paling bijak pernah aku baca but Hey !! This is what we call an ART.

p/s : Walaupun gambar tahi, ia tetap nampak kemas dan teratur.
Comments
11 Comments

11 ulasan:

diana berkata...

lepas ni mesti dia x berani dah nak tayang2 body..heheehe

Aishah Jahirah(cik aisha) berkata...

memang fail la..narnia jd tahi...kat belakang mesti xperasan masa proses buat tu narnia xjd narnia...;p

blogtilldrop berkata...

hahaha...boleh siap pulak tu... memang mabuk betul la tu

kiz berkata...

busuk..

Bui Junaidi berkata...

hahaha..kesian dia..bangang punya boifren..

SoLy SoLicious berkata...

haishh...mcm2

Bro Ahmad berkata...

dua dua sama banggang..tak elok tatu tu la nak sangat, amek kaww

kotak bulat berkata...

hahaha..pndai laki tu.. kesan smpai tua tu...

Zul Fattah berkata...

haha.. kejam punya laki

Anif Abdullah| AA berkata...

hahhaha.. bongek

hira berkata...

hampeh -.-

 
Related Posts with Thumbnails