Ngeeee esok ada test

11:35 PTG

Pergh esok nak test baru nak study group.

Esok hari jumaat, esok pagi aku ada test, esok petang tak tahu nak g mana, esok mungkin habiskan masa dengan Demn Blog, esok tak tahu nak makan apa. Haaiihh banyak sangat aku duk fikir perancangan dan aktiviti untuk esok hari. Minggu ni tak pergi jalan2 sebab nak buat benda lain yang lebih penting. Aaahhh tiap kali nak test mesti rasa tak best dan tak seronok. Ok nak study dulu. Tata

You Might Also Like

8 ulasan

  1. stady rajin2 semoga berjaya...yang esok pikir esok

    BalasPadam
  2. wah...stdy grup..aku jgak stdy sndiri je..

    BalasPadam
  3. aduh dia post pic cikgu xbertauliah..huhu
    tp test ari nie penentu cary mark final nati.. hehe..

    BalasPadam
  4. alright, study smart :) and do enjoy your holiday in advance..

    BalasPadam