Khamis, 8 Disember 2011

Ngeeee esok ada test

Pergh esok nak test baru nak study group.

Esok hari jumaat, esok pagi aku ada test, esok petang tak tahu nak g mana, esok mungkin habiskan masa dengan Demn Blog, esok tak tahu nak makan apa. Haaiihh banyak sangat aku duk fikir perancangan dan aktiviti untuk esok hari. Minggu ni tak pergi jalan2 sebab nak buat benda lain yang lebih penting. Aaahhh tiap kali nak test mesti rasa tak best dan tak seronok. Ok nak study dulu. Tata

Comments
8 Comments

8 ulasan:

diana berkata...

semoga berjaya..:)

Yatie Awang berkata...

stady rajin2 semoga berjaya...yang esok pikir esok

ezzyra berkata...

wah...stdy grup..aku jgak stdy sndiri je..

Original CikTeddy berkata...

best of luck freaky^^

SoLy SoLicious berkata...

gud luck freaky !!!!

CloudDragon berkata...

aduh dia post pic cikgu xbertauliah..huhu
tp test ari nie penentu cary mark final nati.. hehe..

Rtp Farra Arisha berkata...

alright, study smart :) and do enjoy your holiday in advance..

Freaky berkata...

hehe thank you guys :)

 
Related Posts with Thumbnails