Sabtu, 17 Disember 2011

Aktiviti hujung minggu

Baru habis bedal nasi kamdar kat jitra.

Hujung minggu ni takde buat apa sangat melainkan nak tengok wayang je. Oh ya movie yang aku nak tengok jap lagi adalah Mission Impossible 4 : Ghost Protocol. Aku memang hard core fans pada tom cruise dan cerita mission impossible sejak kecik lagi. Lagipun cerita ni semakin lama semakin menarik pada setiap tahun dengan banyak aksi tembak menembak dan misi yang agak cool. Ok nak round mall dulu dan tengok kalau ada barang yang menarik untuk dibeli.

Comments
13 Comments

13 ulasan:

alif ismail berkata...

salam...

lamanya tak datang sini,

alang-alang datang ni nak jemput untuk ke ruangan ni...

http://bloggeralif.blogspot.com/2011/12/lelaki-jambu-vs-lelaki-macho.html

JR berkata...

Sementara masih boleh bedal, bedallah banyak2. Nanti kalau sakit dah tak boleh bedal lagi..hihihi..

Tajuk entri terbaru di blog JR: "Amira 'Putri Yang Ditukar' Rupanya Pelakon Budak Sekolah Terkaya"

kiz berkata...

huhu..bujang memang best beb..haha..semua leh buat.

Daddylicious berkata...

malam tadi baru tengok MI4 ...kool cerita bagus!

diana amin berkata...

wahhhhh nak tgk gak tapi ganu ada satu je cinema :( jauh pulak tu

Mr feckry berkata...

lame plak tak layan nasi kandar

diana berkata...

belikan akak apa2 ye..:p

Alia Rahmat berkata...

waahhh ! berjimba ramba !

PeRmAtA bIrU berkata...

syoknya bleh lepak2 santai2.. huhuhu...:) kat tanjung malim apa pon tak dak.. nak kena turun kl.. malas la...:)

SoLy SoLicious berkata...

lame x pekene nasi kandar

sue perbs.. berkata...

dah lama tk tngk wayang.. sedap nye nasi tu.. lapor rase

mas saari berkata...

dah tengok semalam, memang gila best!

Freaky berkata...

best bangat !!! full action

 
Related Posts with Thumbnails