Aktiviti hujung minggu

12:19 PTG

Baru habis bedal nasi kamdar kat jitra.

Hujung minggu ni takde buat apa sangat melainkan nak tengok wayang je. Oh ya movie yang aku nak tengok jap lagi adalah Mission Impossible 4 : Ghost Protocol. Aku memang hard core fans pada tom cruise dan cerita mission impossible sejak kecik lagi. Lagipun cerita ni semakin lama semakin menarik pada setiap tahun dengan banyak aksi tembak menembak dan misi yang agak cool. Ok nak round mall dulu dan tengok kalau ada barang yang menarik untuk dibeli.

You Might Also Like

13 ulasan

  1. salam...

    lamanya tak datang sini,

    alang-alang datang ni nak jemput untuk ke ruangan ni...

    http://bloggeralif.blogspot.com/2011/12/lelaki-jambu-vs-lelaki-macho.html

    BalasPadam
  2. Sementara masih boleh bedal, bedallah banyak2. Nanti kalau sakit dah tak boleh bedal lagi..hihihi..

    Tajuk entri terbaru di blog JR: "Amira 'Putri Yang Ditukar' Rupanya Pelakon Budak Sekolah Terkaya"

    BalasPadam
  3. huhu..bujang memang best beb..haha..semua leh buat.

    BalasPadam
  4. malam tadi baru tengok MI4 ...kool cerita bagus!

    BalasPadam
  5. wahhhhh nak tgk gak tapi ganu ada satu je cinema :( jauh pulak tu

    BalasPadam
  6. lame plak tak layan nasi kandar

    BalasPadam
  7. syoknya bleh lepak2 santai2.. huhuhu...:) kat tanjung malim apa pon tak dak.. nak kena turun kl.. malas la...:)

    BalasPadam
  8. dah lama tk tngk wayang.. sedap nye nasi tu.. lapor rase

    BalasPadam
  9. dah tengok semalam, memang gila best!

    BalasPadam