Sabtu, 3 Disember 2011

Main air di water park

Hoo yeah aku dah sampai di Carnivall Water park kat sungai petani. Awal tolak, awal sampai. Hehe ni semua tak sabar nak main air. Orang pula memang sah la ramai sebab kedah cuti hujung minggu. Ah lantak la ramai orang pun, janji dapat mandi dengan puas. Jom enjoy
Comments
8 Comments

8 ulasan:

JR berkata...

Nanti bila balik dari SP ke Perlis, jangan lupa singgah di Alor Setar...


Entri terbaru di blog JR:

Penyanyi Hattan: "Lu Seperti Binatang!!"

ADEEYA berkata...

Have a good day ! :)

ezzyra berkata...

berjalan sakan.njoy it.

Syuxer berkata...

aku dah lama tak main air kat waterpark..hehe..

beskalbuwok berkata...

kalau semua yg ada dlm keta setuju td.. mmg ak follow ang la td.. hahaha...

diana berkata...

best ke tak kat dalam tu??

SoLy SoLicious berkata...

wow...bestnye~

Yatie Awang berkata...

sejuk2 pun nak berendam ke...eeerrrrr..

 
Related Posts with Thumbnails