Main air di water park

9:54 PG

Hoo yeah aku dah sampai di Carnivall Water park kat sungai petani. Awal tolak, awal sampai. Hehe ni semua tak sabar nak main air. Orang pula memang sah la ramai sebab kedah cuti hujung minggu. Ah lantak la ramai orang pun, janji dapat mandi dengan puas. Jom enjoy

You Might Also Like

8 ulasan

  1. Nanti bila balik dari SP ke Perlis, jangan lupa singgah di Alor Setar...


    Entri terbaru di blog JR:

    Penyanyi Hattan: "Lu Seperti Binatang!!"

    BalasPadam
  2. aku dah lama tak main air kat waterpark..hehe..

    BalasPadam
  3. kalau semua yg ada dlm keta setuju td.. mmg ak follow ang la td.. hahaha...

    BalasPadam
  4. best ke tak kat dalam tu??

    BalasPadam
  5. sejuk2 pun nak berendam ke...eeerrrrr..

    BalasPadam