Comelnye wafer dan ais krim

4:08 PTG

Aku memang suka makan wafer dan tiap kali balik ke rumah mesti beli wafer untuk makan sambil tengok tv. Sekarang aku ada kat tesco sebelah Village Mall dan dalam tesco ni kali pertama aku nampak wafer dicampur dengan ais krim yang dibeli oleh kawan macam dalam gambar kat atas. Nampak sangat comel wafer ni jadi aku pun cuba la rasa. Bila makan... Fuuuhhh memang best gila rasa wafer coklat bercampur dengan Vanilla umpama percintaan yang cukup manis dan romantik. Kena beli lagi sekali sebelum balik perlis. Lol

P/s : ok kenyang makan wafer. Nak g jalan lak

You Might Also Like

5 ulasan

  1. kt sungai petani eh??

    BalasPadam
  2. waffle surely best! i much love it more..

    BalasPadam
  3. waffle dgn aiskrim vanilla..mmg terangkat la..sedap tu...!!

    BalasPadam
  4. u..u.... student mall unimap kg y pun ada jual juga!!!

    BalasPadam