Rabu, 18 Januari 2012

Selamat Pagi Kuala Besut

Alhamdulillah aku dah selamat sampai di rumah sejak petang semalam lagi tapi lupa nak update sebab lepas isyak terus aku lena  sampai la pagi tadi akibat terlalu penat. Pagi ni takde buat apa sangat melainkan lepas subuh tadi terus aku drive untuk beli nasi bungkus sebagai sarapan sebab perut dah lapar sangat.

Waktu pagi pekena makanan berat macam nasi minyak. fuuuhhhh mantap

Lepas makan terus rasa mengantuk tapi sebelum singgah kat katil, buka laptop dulu dan layan radio online. Sebenarnya dari tadi lagi aku duk fikir nak buat apa hari ni. Nak pergi jalan-jalan ke kedai buku rasa malas lagi. Jadi hari ni mungkin hanya duk rumah macam anak dara je la jawabnya. ok jom zzzzzzzzzzzzz


Comments
6 Comments

6 ulasan:

syira rahim berkata...

WAHHH. Sedapnya. Terliur dah nie. hehe

Original CikTeddy berkata...

freaky ank dare..kah3

saveq berkata...

Kdg selalu rasa malas nak jalan jalan sebab bosan dah nmpk persekitaran yg sama ja..haha

diana berkata...

balik kampung nak tambah lemk ye??
heheh

SoLy SoLicious berkata...

dh bercuti? untung la ^^

Freaky berkata...

syira : memang sedap

cik teddy : haha skali skala jd anak dara

saveq : lagi satu bosan sbb x de membe

diana : takde tambah sangat kak :P

soly : ha ah baru je bercuti skang

 
Related Posts with Thumbnails