Selamat Pagi Kuala Besut

10:05 PG

Alhamdulillah aku dah selamat sampai di rumah sejak petang semalam lagi tapi lupa nak update sebab lepas isyak terus aku lena  sampai la pagi tadi akibat terlalu penat. Pagi ni takde buat apa sangat melainkan lepas subuh tadi terus aku drive untuk beli nasi bungkus sebagai sarapan sebab perut dah lapar sangat.

Waktu pagi pekena makanan berat macam nasi minyak. fuuuhhhh mantap

Lepas makan terus rasa mengantuk tapi sebelum singgah kat katil, buka laptop dulu dan layan radio online. Sebenarnya dari tadi lagi aku duk fikir nak buat apa hari ni. Nak pergi jalan-jalan ke kedai buku rasa malas lagi. Jadi hari ni mungkin hanya duk rumah macam anak dara je la jawabnya. ok jom zzzzzzzzzzzzz


You Might Also Like

6 ulasan

  1. WAHHH. Sedapnya. Terliur dah nie. hehe

    BalasPadam
  2. Kdg selalu rasa malas nak jalan jalan sebab bosan dah nmpk persekitaran yg sama ja..haha

    BalasPadam
  3. balik kampung nak tambah lemk ye??
    heheh

    BalasPadam
  4. syira : memang sedap

    cik teddy : haha skali skala jd anak dara

    saveq : lagi satu bosan sbb x de membe

    diana : takde tambah sangat kak :P

    soly : ha ah baru je bercuti skang

    BalasPadam