Ahad, 1 Januari 2012

Ini aku tulis ke ?

semalam dalam pukul 2 pagi, aku online sekejap dan buka blog. Bila dah terpampang blog, aku pun cek archive sepanjang tahun 2011 yang bermula pada januari hingga disember. Banyak juga post yang aku baca lepas tu ade juga yang buatkan aku gelak macam orang gila. Bukan lawak sangat pun tapi rasa kelakar juga bila baca post yang lama. Kadang-kadang tu ade post yang langsung tak ingat dan buatkan aku terfikir " aku pernah tulis ni ke ? ".

Kalau nak imbas sepanjang tahun 2011 yang lepas, memang banyak kenangan yang aku ada kat blog ni daripada kenangan manis sehingga la kenangan pahit. Yang manis dan pahit tu akan sentiasa kekal dalam blog ni tanpa dipadam kerana aku tak suka padam post blog. Aaaaahhhh apesal aku tulis skima sangat ni ? Aku... Aku... Aku sedih sikit bila baca post yang lama tapi aku sendiri tak tahu kenapa aku sedih.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Comments
12 Comments

12 ulasan:

Ezad Skytech berkata...

aq kalau takde kerja pun..suka baca balik entri2 lama aq...kelakar weyh...aq kadang2 terfikir.."aq pernah tulis ke semua ni..?" hee~

azri johan berkata...

nak nangis? gembeng..

Kizmyself berkata...

kui nangis la plak ..haha..

pha is berkata...

kenangan bro.. bak kata pepatah, "blogger mana yg tak sayang blognya.?" hehehe

Republic berkata...

Itu namanya terkenang2...

Ini Kisah Tia berkata...

kakakaaaa! memang lawak kalau dibaca balik ..

ezzyra berkata...

betol2...rasa nk gelak je baca post lama...nak nages pon ade...tp 2 suma kenangan..itu la gnanya blog...hahah

diana berkata...

akak harap tahun ni kamu lebih rajin update..ekekekek

ADEEYA berkata...

hehe me pun suka baca balik entry lama :) huhu..

aimie amalina berkata...

hehehehe
agak parh x taw nape sedih tu

Original CikTeddy berkata...

alahai..sedih?huhu

Freaky berkata...

sedih wooo kenangan semua tu.. cm x caye je dah berlalu setahun lebih blogging

 
Related Posts with Thumbnails