Baru Habis 1 paper

11:37 PTG

Baru je habis kertas pertama malam ni iaitu computer architecture. Fuuhh banyak juga teori yang kena hafal tapi mujur la pensyarah dah ada bagi tips sebelum exam hari tu. Alhamdulillah majoriti dapat jawab soalan dengan tenang. Yang minoriti tu aku garu kepala pun tak dapat jawapan juga. Haihh esok ada lagi exam pagi dan malam. Malam ni konpem tak tidur pulun paper esok. Ok mahu makan malam dulu :)

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

You Might Also Like

7 ulasan

  1. da.................................baru start exam rupanya..... aku nak habis dah, baki 2 paper lagi

    BalasPadam
  2. fuh computer architecture... subject yg pling xmnt hik3 lec xmmbntu langsung

    BalasPadam
  3. hee akoo da abes exam..
    =p weee~


    *ko amik archi ke??

    BalasPadam
  4. tak tidur??
    tak sakit kepala ke esok..??

    BalasPadam
  5. org terer cm ko mmg la boleh jawab...aku trlopong je smalam...gud luck mlm ni...

    BalasPadam
  6. lol azi terer la sangat kan ?

    BalasPadam