Jumaat, 20 Januari 2012

Lyssa Faizureen Dan Firdaus Life

Aku : Lyssa, sebenarnya saya dah lama suka kat awak.

Lyssa : Ye ke Firdaus ? Saya gembira dengar awak cakap macam tu. Tapi.....

Aku : Tapi ape lyssa ? awak dah ada teman lelaki ke ?

Lyssa : Bukan itu masalahnya Fir. Tapi saya tak kenal awak ni siapa.


Kuang Kuang Kuang


Saja dialog bergurau senda sikit untuk mukadimah post ni. Sebenarnya merujuk kepada post Hobi Pelik Window Shopping Webhosting, ada seorang gadis bernama lyssa faizureen yang komen. Masa aku baca nama dia tu, aku jadi lupa-lupa ingat. Macam pernah dengar nama ni tapi bila ? di mana ? Aisehmen aku ni bengap sikit jadi aku lupa dah dari mana aku dengar nama ni.


Bagi menghilangkan semua teka teki yang terbuku dalam otak aku ni, jadi aku pergi ke profile blogger. Disitu aku nampak bahawa ada link untuk ke blog dia. Maka dengan sepantas halilintar aku klik dan terus ke blog dia. Sampai je ke blog dia dan keluar habis segala gambar dan widget serta post, baru aku teringat bahawa aku pernah masuk ke blog ni beberapa bulan yang lepas. Kalau tak silap aku 4 bulan yang lepas kot.

He he maaf la sebab ni kali ke 2 baru aku masuk blog Lyssa tu, jadi agak jakun  sikit sebab aku langsung x kenal dengan blogger lyssa yang ramai pengikut ni. Sebenarnya aku hanya nak cakap yang lyssa ada follow blog aku dan telah menjadi follower yang ke 1568 di blog Firdaus Life ni. 


Dan sebagai balasannya, aku follow balik blog dia dan jap lagi nak letakkan dalam bloglist pula. Well terima kasih Lyssa Faizureen selaku owner blog http://www.lyssasecret.com/ kerana sudi follow blog Firdaus Life :)

p/s : Blog ni memang x de shoutbox. he he
Comments
14 Comments

14 ulasan:

kiz berkata...

huhu..

Freaky berkata...

kiz : hu hu :D

Ayesha Ramlee berkata...

cayalah..

Fay berkata...

perghhhh..

Umie Artoqiemie berkata...

hamboi. nak masuk line ler tu.. ececcece~

Nurul Iman Rosman berkata...

awek tu, sile lah ushar ;)

diana berkata...

tu ada shoutbox dah..:p

mas saari berkata...

lamanya tak masuk sini! sihat ke tuan blog??
blog akak pun takde shoutbox... heheheee

Original CikTeddy berkata...

ececeh..x knal pula tuan hamba dgn si lyssa tu.hehehe

ezzyra berkata...

aku penah masuk blog dia...cari tutorial..mmg mmbantu

Freaky berkata...

ayesha : ahaks

fay : perrhhhh gak

umie : mane ade masuk line. cucuk je :P

nurul : tak boleh ushar, bahaya

diana : hehe try shout busuk lak kak

mas : alhamdulillah sihat je skang kak :) ... baru letak shout box

cik teddy : memang x kenal. baru nak kenal ni

azi : aku baru 2 kali masuk =_=

sergeant keroro berkata...

Hahaha, untunglah retis masuk blog :P

Clara berkata...

haha.. cmne la boleh tak igt tu kq lyssa..

femes tuu...

Lyssa Faizureen berkata...

hehehehh . Alamakk . malu pulakk ada printscreen comment Lyssa tuhh . wkwkwkwk . By the way , letak pulak dahh shoutbox tuu . Waahhh . Senang lah nak terjah . ekekek :)

 
Related Posts with Thumbnails