Ahad, 1 Januari 2012

Aktiviti Blogging Terpaksa Slow

Tahun baru, azam baru, dan aku baru je ingat nak banyakkan dan kerapkan sikit update blog pada tahun ni tapi terpaksa juga kena slow dan tekan brek. Ini semua kerana ada peperiksaan akhir semester yang mana kertas pertama aku bermula pada 11 Januari dan berakhir pada 14 Januari. Aku exam 3 hari je tapi langsung takde gap masa yang panjang dan memang buatkan diri ni sangat sakit pada semester ni.

Berbalik kepada aktiviti blogging yang kena slow tu, blog Firdaus Life ni tidak terlibat kerana memang dah sangat slow pun sekarang ni. Lagipun blog ni aku boleh update pada bila-bila masa menggunakan phone. Jadi aku tak payah kalut duk buka laptop dan cari bahan-bahan yang menarik untuk update.

Yang kena slow update buat masa sekarang adalah blog :



So aku terpaksa abaikan seketika blog ni sehingga la 14 Januari nanti selepas aku habis peperiksaan akhir semester. Eerrrkkk silap hari bulan blog Firdaus Life pun akan diabaikan jugak kalau aku duk sibuk sangat dengan study. Takpe lepas je habis Periksa, jadual update kembali ade dan konsisten. Ye ye je Konsisten :P

Comments
6 Comments

6 ulasan:

aimie amalina berkata...

heee
x pe
utamakan yg utama ye :)

wishh u oll d best :))

Ezad Skytech berkata...

lepas exam nanti...boleh la update blog kaw2 punya...hee~

ezzyra berkata...

aku pon nk slow blogging gak dah..mood blajar dh dtg dah..gud luck

Original CikTeddy berkata...

rajin btol la update bnyk blog..huhu

diana berkata...

penyakit slow kamu dah berjangkit kat akak..
jadi malas je ..
sebab lama sangt tak hadap blog gamaknye...

Freaky berkata...

bila la nak rajin balik. lepas final nanti rajin la

kak diana : tu la kak lama sangat x hadap blog

 
Related Posts with Thumbnails