Tempahan Kek Di Lynn's Butter n Cream

11:56 PTG

Selamat malam kepada semua gadis-gadis dan jejaka yang suka makan kek. Hari ni korang dah makan kek belum ? Kalau belum makan lagi bagus la kerana aku sangat bermurah hati pada malam ni untuk berkongsi dengan pembaca blog ini mengenai kek. Kalau korang nak tahu, aku nak share sikit bahawa korang boleh membuat Tempahan Kek Di Lynn's Butter n Cream. Apa yang menarik pasal kek yang mereka hasilkan adalah ianya sangat comel sampai rasa sayang untuk dimakan.


Kalau korang nak tahu lagi handmake cake juga jauh lebih cantik dan kiut daripada kek yang dikeluarkan oleh kilang. Hati sekental mana pun, mesti rasa sayang gila nak makan kek-kek ni semua sebab comel yang teramat sangat. Boleh usha gambar kat bawah kalau nak tengok hasilnya ye.

And...and...and if korang nak bagi hadiah or celebrate apa-apa majlis dengan orang yang disayangi, aku syorkan buat Tempahan Kek Di Lynn's Butter n Cream. Semua jenis kek boleh ditempah dan dihasilkan termasuklah untuk tujuan sambutan ulang tahun perkahwinan, hari jadi, dan banyak lagi. Kiranya semua jenis event boleh jalan punye.








  
    FACEBOOK FAN PAGE: Lynn's Butter n Cream
    EMAIL ADDRESS: lynnsbutterncream@hotmail.com
    CONTACT NUMBER: 012-2955298

You Might Also Like

8 ulasan

  1. Dasat ni.. mmg skil tahap dewa :)

    p/s: Bakal menggegarkan dunia blogger pada 30 April 2012: RahsiaSocialBookmarking.com
    Rahsia Jana RM45,000 dari laman komuniti!

    BalasPadam
  2. Gulppp... Da r aku ni giler kek..
    Terus like page akak tuh XD

    BalasPadam
  3. cantik la design dia. sy tgh search kek yg mcm ni...tp kesedapan dia terjamin ke ??

    salam singgah n follow sini

    dr
    http://afasz.blogspot.com

    BalasPadam
  4. comel nye..
    jamu mata boleh la..sebab bukan kat penang..kan?/kalau kat sini boleh jugak oder2//:)

    BalasPadam
  5. im a fan of secret recipe.. heheh ;D

    BalasPadam
  6. im a fan of secret recipe.. heheh ;D

    BalasPadam
  7. shiema : sangatttt

    rahsia : ape yang skill tahap dewa. huhu

    ary lee : huhu ape lagi. cepat ler beli

    cik farizam : insyaAllah kesedapan terjamin

    diana : ha ah sangat comel kak. huhu penang x tau la

    adfeez : me too :)

    BalasPadam