Dapat Coklat Dari Langkawi

12:38 PG


Dapat coklat Toblerone daripada pemilik Beskalbuwok.com . Dia pergi ke Langkawi dan biasanya kalau pergi Langkawi tak beli coklat memang satu kerja yang sangat pelik lebih-lebih lagi kawan-kawan sekelas aku yang happening. Well this is my second time untuk melantak Toblerone ( kali pertama makan bila my gf yang suruh cuba ). Biasanya aku lebih suka coklat Daim dan juga Hershey Kiss tapi alang-alangi dah dapat free ape salahnya balun je. Hehe nak buka dan ngap dulu doklat ni

Thanx Bro untuk coklat yang sedap ni :)


You Might Also Like

12 ulasan

  1. Toblerone ni sedap kot..kalau aq g Langkawi..mesti angkat coklat ni...kat KL mahal..haha~

    BalasPadam
  2. hehe memang best. berkrim dan bercoklat rasa segar bile dalam mulut

    BalasPadam
  3. blueicebutterfly : best kan coklat ni

    BalasPadam
  4. best r demo oh.. kawe suko coklat ni.. haha.. coklat kiss yg paling sdap..

    BalasPadam
  5. coklat ni peberet sepanjang zaman huhu

    BalasPadam
  6. dah pernah makan coklat ni.sedap la jugak..tapi ada lagi yang lebih sedap..

    BalasPadam
  7. Untunglah dapat cokelat free~

    BalasPadam
  8. myra : memang sangat sedap

    sutera : yep sedap coklat ni

    zul : hershey kiss kawe paling suko

    eera : ooo peberet

    adfeez : huhu untung untung

    diana : bg saya hershey kiss lg sedap

    ary lee : hehe sangat untung

    BalasPadam