Selasa, 3 April 2012

Dapat Coklat Dari Langkawi


Dapat coklat Toblerone daripada pemilik Beskalbuwok.com . Dia pergi ke Langkawi dan biasanya kalau pergi Langkawi tak beli coklat memang satu kerja yang sangat pelik lebih-lebih lagi kawan-kawan sekelas aku yang happening. Well this is my second time untuk melantak Toblerone ( kali pertama makan bila my gf yang suruh cuba ). Biasanya aku lebih suka coklat Daim dan juga Hershey Kiss tapi alang-alangi dah dapat free ape salahnya balun je. Hehe nak buka dan ngap dulu doklat ni

Thanx Bro untuk coklat yang sedap ni :)


Comments
12 Comments

12 ulasan:

Ezad Skytech berkata...

Toblerone ni sedap kot..kalau aq g Langkawi..mesti angkat coklat ni...kat KL mahal..haha~

Freaky berkata...

hehe memang best. berkrim dan bercoklat rasa segar bile dalam mulut

BlueiceButterfly berkata...

~ska jg coklat nie..:)

Freaky berkata...

blueicebutterfly : best kan coklat ni

myra yusreena berkata...

dap nye dap nyee..hehe

[sutera kasih] berkata...

toblerone tu...sodap !

Zul Fattah berkata...

best r demo oh.. kawe suko coklat ni.. haha.. coklat kiss yg paling sdap..

Eera Shera berkata...

coklat ni peberet sepanjang zaman huhu

ADfeez berkata...

untglaaaaa :P

diana berkata...

dah pernah makan coklat ni.sedap la jugak..tapi ada lagi yang lebih sedap..

ary_lee berkata...

Untunglah dapat cokelat free~

Freaky berkata...

myra : memang sangat sedap

sutera : yep sedap coklat ni

zul : hershey kiss kawe paling suko

eera : ooo peberet

adfeez : huhu untung untung

diana : bg saya hershey kiss lg sedap

ary lee : hehe sangat untung

 
Related Posts with Thumbnails