Ahad, 15 April 2012

Esok Balik Perlis Dah

Esok dah bertolak balik ke Perlis untuk sambung sesi pengajian dan aku terus takde mood nak update blog bila ingatkan esok kena balik perlis.


Bosan pada waktu malam dan main-main dengan kamera. Snap snap my father picture while he's trying to keep himself busy. Ooppsss a little bit over exposure tapi aku nampak cantik pulak gambar ni :)

p/s : Doakan semoga perjalanan aku ke Perlis pada esok hari berjalan lancar tanpa sebarang masalah. Aminn

Comments
6 Comments

6 ulasan:

Syazwan Che Deraman berkata...

aku guna laptop TC.
kejap jah demo cuti?

Ini Kisah Tia berkata...

lorh , sama macam muka ayah :D

Freaky berkata...

syazwan : aku jarang dengar ore guno jenama TC ni. huhu cuti seminggu jah

tia : lol sama ke tia ?

Ezad Skytech berkata...

rasa kejap je bila cuti seminggu kan..mcm tak puas je..huhu~

Zul Fattah berkata...

hencem lg ayoh demo oh.. haha.. smoga slamat sapa d perlis ni

Freaky berkata...

ezad : ha ah x puas gile. arrghhh

zul : haha trimo kasih puji ayoh kawe. demo pon semoga selamat sampai

 
Related Posts with Thumbnails