Jumaat, 13 April 2012

Projek 100 Blogger Bro Framestone

Semalam aku ada chat dengan Bro Framestone pasal Projek 100 Blogger yang dia kendalikan :

And...and...and pada hari jumaat yang penuh keberkatan ini aku nak ambil peluang dengan join projek 100 blogger bro framestone. Tujuan utama aku join projek ni adalah untuk cari pengalaman menghasilkan advertorial post disamping menambah sikit pendapatan. So kalau ada sesiapa yang teringin nak join juga, boleh la tengok kriteria yang dah ditetapkan oleh Bro Framestone kat bawah :

Antara kriteria yang dicari :

   1.  Mempunyai trafik sehari dalam minima 500 uv.

   2. Setiap blog post mendapat minima 5-10 komen dari pembaca.

   3. Bukan blog copy paste, politik atau menyentuh isu-isu sensitif dan keterlaluan.

   4. Tidak terikat dengan mana-mana syarikat pengiklanan.

   5. Blog di update sekurang-kurangnya seminggu 4 kali.

   6. Duduk di Malaysia dan warganegara Malaysia.

   7. Sanggup memberi komitmen kepada projek 100 bloggers.

  8. Lebih diberi keutamaan kepada blogger ber’niche’ : Kekeluargaan, remaja perempuan (personal), remaja lelaki (personal), teknologi, keusahawanan, makanan.


Kalau blog korang memenuhi kriteria kat atas, boleh la cuba apply kat SINI . Andai kata blog korang ada beberapa kriteria yang tak dapat dipenuhi, apa kata korang hantar juga penyertaan. Mana tahu Bro Framestone akan terima juga sebab tempat kosong masih banyak lagi tu. 

p/s : Fuh fuh penyertaan aku ni diterima.
Comments
13 Comments

13 ulasan:

[sutera kasih] berkata...

good luck !

Freaky berkata...

thanx :D

ANISA berkata...

good luck...dah accept nnt buat betul2...hehehe

Freaky berkata...

insyaAllah akan buat betul2

Ini Kisah Tia berkata...

fuh , fuhhh .. hehee .. gud luck freaky :D

Freaky berkata...

thanx tia. hehe :D

Ezad Skytech berkata...

all the best bro..:D

Freaky berkata...

thanx bro :D

Zul Fattah berkata...

pojek pasal apa ni oh? aku nak try join etek eh.. boleh?

Freaky berkata...

projek tambah duit poket sikit. hehe join la

FaKArePa!n berkata...

Blog ambe tak memenuhi langsung kriteria tersebut.. kompom kena reject awal2..hihi

faridah nazurah berkata...

good luck bro :)

Freaky berkata...

fakarepain : takpe anto je dulu. x salah kena reject selepas mencuba

faridah : thanx

 
Related Posts with Thumbnails