Selasa, 4 Oktober 2011

Yesss Dah Keluar Kawasan

Setelah 2 bulan aku akhirnya kembali tercampak keluar daripada kawasan. Perhatian, bahawasanya kawasan yang aku maksudkan itu bukan seperti " Abang kawasan "

Abang Kawasan adalah abang yang menjaga kawasan. Demn !! permulaan post yang cukup trolling pada istilah Abang Kawasan yang nonsense dan whatever LOL itu.

Status : SARCASM Activated

Jadi apa sebenarnya yang aku maksudkan dengan keluar kawasan tu ? Kalau nak tahu sangat jom layan gambar 18SX kat bawah ni. This is not a joke ok ? Pastikan anda berumur 18 tahun ke atas dan hanya khas untuk tontonan orang dewasa sahaja.

Sedia ? 1........2.........3 !!!


Yesss blog aku sudah keluar daripada ranking top 500 Malaysia. Yahuuuu Yahuuuu.. Erk kenapa aku gembira tak tentu pasal ni ? Habis tu takkan nak sedih pulak ? Rileks la ranking dunia dah bawah 100K tu pun dah cukup elok untuk dilihat.

Ok cukup cakap pasal ranking, nanti ada orang kata aku poyo la duk cakap pasal ranking pada hal ranking blog pun bukan hebat sangat setakat 500 lebih je ( Demn !! you are so jealous with me )

Kalau tengok post aku sejak seminggu dan 2 minggu yang lepas, aku banyak duk sembang pasal kehidupan peribadi seolah-olah duk cerita macam diari kat dalam blog ni. Tak kurnag juga aku cuba masukkan unsur perasaan marah dan melampau ke dalam post blog ni.

Kenapa masukkan perasaan marah dalam post ? kerana aku lebih enjoy menulis dalam keadaan marah dan otak pun bergerak dengan laju untuk hasilkan 1 post yang cukup hampeh. Takpe la post hampeh pun janji aku tetap dapat update dengan gembira.

p/s : innity kenapa awak kedekut dengan saya sekarang ? wuuuuuu

Comments
12 Comments

12 ulasan:

c genk bah ne berkata...

Tahniah ya ^^


MENARIK DI genkcorner.blogspot
JOM BACA

1.SAFIQ RAHIM COUPLE YANA SAMSUDIN
2.AMBULANS JATUH DARI LANGIT!!!

ANDA BLOGGER BAIK??KLIK SINI

Ezad Skytech berkata...

aq pon sama freaky...gedebuk jatuh aq punya ranking alexa ni..hee~

diana berkata...

tu la..
akak pun perasan sekarang kamu dah
kurang berblog macam dulu...
bila nak bersemangat balik ni..
jom2!!!

aimie amalina berkata...

hhhahaha
gembire kalah
dapat eskem ni
hehehehe

Bui Junaidi berkata...

bui lagilah blur pasal ranking ni
blog membabi buta jer..hehe

FaKArePa!n berkata...

kena rebut blik kwasan tu..

eiela berkata...

macam mana bleh keluar nih, blog saya lagi keluar kawasan. hehe

rafiq berkata...

rilek la boh.. kita ca roda kan? nanti atas la balik tuuu

Shaherah berkata...

hahha nanti msk balik kawasan tu..

Farhan Hanif berkata...

aku nak target bawah 1k pon susah...hahaha

sergeant keroro berkata...

asal gembira, hehe XD

p/s : agak la kedekut.

Bro ahmad berkata...

janji happy blogging..dah penat main kejar2 ni XD

 
Related Posts with Thumbnails