Isnin, 3 Oktober 2011

Mengantuk dan trolling

Selamat pagi dan selamat pagi serta selamat pagi. Hari ini kelas aku seawal 8 pagi lagi dan pensyarah datang awal. Tapi takpe kelas awal pagi pun kerana tengah hari nanti kelas dah habis dan boleh la aku tidur dengan aman. Aku asyik fikir nak tidur je beberapa hari ni tapi last sekali tak tidur juga kerana bila dah ada kat bilik duk online sampai tak ingat dunia dan sampai lupa nak tidur.

Pagi hari lagi dah kena troll dengan pensyarah apabila tugasan yang perlu diberikan tajuk tidak bersesuaian dan tidak masuk dengan tugasan. Haih akibatnya kumpulan aku kena banyak soal dengan pensyarah dan 2 kali kena reject tajuk tadi. Ggrr permulaan hari yang tidak berapa baik. Harap-harap la kelas seterusnya elok dan sejahtera je. Troll di pagi hari. Padan muka aku. Siapa suruh tak fikir tajuk dengan baik.

P/s : aduyai nak tidur. Humm zzz

Sent using a Sony Ericsson mobile phone

Comments
11 Comments

11 ulasan:

ch000tz axoera berkata...

hahahaah curi amik gambar ni....lain org suruh buat lain dia buat hehe

Zul Fattah berkata...

haha.. aku free pg ni Oh.. xdop klas.. mujur ada line tenet kat semarak ni.. dpat on9 jap..
ptg ni ada klas smpai pkul 7.. penat woo

aimie amalina berkata...

toink2!
aiyooooo
dok pk tajuk ape yg salah tu
hehe

Hishyamuddin berkata...

tido dlu..baru blh pikir..

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup berkata...

kan berkumpulan..tak kan..nak harap ko je yang fikir tajuk......

anamizu berkata...

tido cepat..pastu konfem dpt tajuk best..errrr tp konfem xleh tido kan?
asyik teringat blog je kan?kan?kan?
hehe..cik ana dulu time study gitu gak..konon2 balik bilik nk tido,last2 x tido2..hahaha~




luv,
cik ana.

FaKArePa!n berkata...

mesti sengsara hidup kena troll di pagi hari.. huhuh

rafiq berkata...

kantoi kantoi.. hehe biase lah student.. ade gunenye pensyarh wat camtu..

sergeant keroro berkata...

aku nasib baik tak kena troll XD

sue perbs.. berkata...

haip.. fokus2.. tk mo amik gambo.. gambo lecturer tu tk de ke? hehe

Ezad Skytech berkata...

kalau hari isnin mood mmg kurang la kan freaky...haha..sabar2..:D

 
Related Posts with Thumbnails