Khamis, 6 Oktober 2011

Tanda-tanda Blog Nak Lingkup

Dah berkurun aku tak update blog ini kerana semalam sangat sibuk dan tekanan perasaan yang malampau. Hanya forblogger.net sahaja yang tahu perasaan aku hadapi semalam.

Aku cakap blog ni sudah berkurun tidak diupdate. Berkurun itu maksudnya beratus tahun. Beratus tahun = Berabad = ratusan tahun. Demn !! duk ulang benda yang sama membuatkan penulis blog ni kelihatan sangat Gampit.

Status : STUPIDITY activated

Sebenarnya bukanlah berkurun pun aku tidak update blog. Cuma ada la dalam masa lebih daripada 12 jam aku tak update. Biasanya paling lama pun tidak lebih daripada 10 jam aku tidak update. Shayang sangat-sangat sampai tak sanggup nak tinggal lama blog ni.

Apa yang aku buat sampai tak update petang dan malam ?

Aku semalam siapkan 100% setting pada blog OhBola.com. Aku submit website pada Google webmaster, lepas tu buat sitemap. Yang paling celaka dan spoil mood aku seharian semalam adalah pasal sitemap. Punya la masalah dan susah nak settle sitemap sampai hampir tengah malam baru siap.

Aku start mengadap laptop daripada petang sampai malam tak dapat nak siap. Lepas nak pecah kepala tu baru la dapat siap setting semua. Sekarang blog OhBola sudah siap setting sepenuhnya dan hanya perlu fokus untuk update pasal bola sepak je. keh keh keh

Apa pun semalam aku dah submit dan siap setting semua. Kalau ikut plan sepatutnya hari ni dah ada improvement sikit. Tak banyak pun, sikit pun jadi la asalkan ada benda yang semakin baik dari segi jumlah trafik. fuh fuh.

p/s : Penat.. zzzzzzzzzzz
Comments
23 Comments

23 ulasan:

diana berkata...

blog akak sampai sekarang takde sitemap..
tak reti buat..:p

mas saari berkata...

takpelah tak update pun trafik tinggi gak...hehehee

HAFIZAL berkata...

sibuk agaknya..tu yg tak update blog...

Bui Junaidi berkata...

apa tu sitemap..?
serius tak tau

Saiazuan berkata...

ko x update pn, still ad orng visit blog ko.. huhu

rasta berkata...

salam...
cari info kat blog kamu...
maaf rasta tersinggah sini...
new blogger rasta nie....
oh ya....
Rasta tumpang promote blog rasta yang baru.....post terbaru tentang brest cancer sudilah kiranya singgah..
Post terbaru tentang Uraine bloged pains.
Semoga Ceria dan senyum selalu

Terima Kasih singgah....

Bro ahmad berkata...

main SEO sekarang..perkembangan menarik

syaz@rozelt berkata...

Oh bola tu blog freaky yg baru ke?

Ahmad Haziq Azlan berkata...

untung la berblog banyak...

jelah berkata...

soalan cepumas...sitemap tu ape?

FarhanahAdzlan berkata...

12jam kata lama?
pernah 10hari xupdate..hahaha=)

aimie amalina berkata...

hehehhe
sunguh die risau nmpaknye

Miss Nadya berkata...

Insyaallah...nanti pasti ada improvement ok..:)

new entry :: Spontan Khamis ツ

Syuxer berkata...

oh bola tuh blog bro yang lain ke??kemah keming demo heheh..;)

Zul Fattah berkata...

ooo.. cam tu eh? Oh.. site map tu gapo dio?

zareliqa afiqa berkata...

erkk~ sitemap ni hape?

hira berkata...

gila blog betul! hahaha :p

FaKArePa!n berkata...

bz bnor tu..

Luqeem™ berkata...

hehe..aku dah brapa hari x update..T_T

RepublicAku berkata...

Semakin hebat lu sekarang ni...semoga terus maju dan maju !

sergeant keroro berkata...

terbaik la, haha.


p/s : aku busy lagi bro, minggu depan atau hujung minggu ni aku bukak. sori sangat. aku update pakai tab jek ni. nanti ko send login dengan pass kat inbox fb. aku terdelete dalam fon, hehe

shah Blogger berkata...

Hahaha btl2 tersiksa ko ngan wordpress eik? xpe bro. mula2 je kot :D

[sutera kasih] berkata...

mana blog cinta?hehe

 
Related Posts with Thumbnails