Selasa, 4 Oktober 2011

Shah Rukh Khan New Poster Will Make You Shit Brit

I'm not a gay person and also not a lesbo type. However I just don't know how to describe the picture that I just found in this Blog. Bila first time aku tengok, semua rasa muncul secara tiba-tiba sampai membuatkan aku tak tahu nak describe macam mana.

Rasa loya, rasa nak muntah, rasa pening, rasa nak shit brit dan rasa nak pengsan pun ada. Not sure what category this picture is belong to but for sure it is kinda Failure and Damn LOL after looking at it. You can judge this picture with your normal brain dan pastikan korang bukan dalam keadaan high cocaine apabila pandang gambar di bawah.

So lets cut the crap and aku akan biarkan korang enjoy sendiri gambar yang hampir buatkan aku shit brit tadi. *nasib baik aku tak terberak.


aaahhh so sweet rite ? It's like I'm watching a couple of gay berpelukan sambil gambar mereka diambil untuk dijadikan big poster. Damn LOL harap-harap ada banyak lagi gambar lawak untuk artis yang lain pula.

p/s : mood blogging update setiap 1 jam :)


Comments
5 Comments

5 ulasan:

Ini Kisah Tia berkata...

hahaaa . lawak sengal wesss

SoLy SoLicious berkata...

lawak2..hahaha

azrijohan berkata...

kahkah...kelakar bangettttt

lepas 1jam aku datang sini lagi eh

Shaherah berkata...

hahaha mcm awesome gtu..

Eera Shera berkata...

eww...gelinya

 
Related Posts with Thumbnails