Rabu, 5 Oktober 2011

Gila Kasut Pulak Dah

Agak rare untuk dengar orang yang gila kasut ni tapi jangan fikir takde pula. Sekarang ni aku termasuk dalam salah seorang yang sedang gila kasut. Demn !! habis la aku macam ni kalau pandang kasut lawa dan smart sikit terus jatuh hati.

Bukan apa, biasanya kasut yang smart dan stylo harganya juga mampu membuatkan aku berasa sangat hensem untuk membelinya. LOL maknanya harga kasut yang smart tu sangat-sangat la mahal sampai boleh buatkan aku Shit brit.



Ini semuanya gara-gara kasut aku yang hilang minggu lepas. Sejak kasut aku hilang minggu lepas dan aku ada usha kasut baru kat kedai kasut, aku sudah mula jatuh hati pada kebanyakan kasut yang cantik dan menarik di situ.

Demn !! banyak pula perkataan kasut dalam post ni sampai buat aku penin apabila membaca balik.

Setakat ni kasut yang aku sedang gila kebanyakannya daripada jenama Nike je. Fuuhh kasut Nike memang cantik gila habaq hang dan memang sesuai dengan jiwa remaja aku yang sedang memberontak ni. Eeeiii rasa geram gila bila tengok kasut Nike yang duk pampang kat kedai tu...

p/s : Selamatkanlah aku daripada pembaziran duit membeli kasut mahal.. =_=


Comments
11 Comments

11 ulasan:

Famili Ceria berkata...

wow...jenama nike pulak tue...mesti mahal..

Ahmad Haziq Azlan berkata...

entri ni patut dapat label kasut nike...
hohohoho
aku gila kasut line7....
kat skudai parade ada ofer buy 1 free 1, teringin nak beli, tapi tak beli2.....macam bersepah plak bawah katil banyak sangat kasut kan....

Shaherah berkata...

hahhaha.. beli lar satu untk kepuasan diri gak..

diana berkata...

ingatkan pompuan je gitu..:p

FaKArePa!n berkata...

barang cantik, harga pon mestilah cantik bro.. hehe

SoLy SoLicious berkata...

kasut tumit tinggi xsuke kew?? hahaha

rafiq berkata...

haha. sopan betul bunyi shit birit.

Zul Fattah berkata...

Oh.. aku nasihat mu beli kasut nortsatr jah.. harga 40 ya .. relex jah..

Lia Irdelia berkata...

yang mahal tak semestinya bagus.. yang murah tak semestinya tak kualiti.. hehehe...

suha berkata...

beli,jangan tak beli (hasut)


(^_^)

anamizu berkata...

daku sedang mengHASUTmu utk membli KASUT itu...sila lah beli~~~~ hehe




luv,
cik ana :)

 
Related Posts with Thumbnails