Rabu, 5 Oktober 2011

NFL Pepsi Rookies of the Week ( 4 Gambar )

National Football League ( NFL ) merupakan sukan american football yang dimainkan di negara Amerika sebagai sukan tahunan mereka. American Football berbeza dengan rugbi dan corak permainannya sangat smart dan cool apabila kita tengok. Setiap saat dalam NFL sangat berharga kerana permainan yang dimainkan selama 1 jam kadang-kadang boleh extend menjadi sampai 3 jam.

Aku pun layan juga NFL ni di Astro Super Sport 3 cuma sekarang aku tak dapat nak layan kerana kesukaran mendapatkan servis / siaran Astro di UniMAP. Jadi terpaksa la aku aku layan NFL di youtube dan dapatkan latest news melalui laman web mereka.

Back to the main topic, aku nak share 4 gambar pemain NFL yang aku nampak sangat cool based on their action on field. Seriously when you watch this sport on tv, almost all the action and tactic used by the players was awesome and cool. Sangat best spend 3 hours watching them play on the battle field.

Stefan Wisniewski, OG, Oakland Raiders


Cam Newton, Quarter Back, Panthers
 
 Julio Jones, Wide Receiver, Falcons

Daniel Thomas, Running Back, Dolphins


Comments
3 Comments

3 ulasan:

azrijohan berkata...

sorry to say,,,
aku tak minat NFL..haha

FaKArePa!n berkata...

aku minat eyeshield 21 aje.. huhu

hira berkata...

tak minat ragbi =_____= hahaha :p

 
Related Posts with Thumbnails