Selasa, 27 Mac 2012

Selepas 3 Tahun, Nutella

Kebelakangan ni agak sibuk sikit sampai tak tengok blog pun. So malam ni pun masih lagi sibuk dan akhirnya dah berjaya siapkan juga lab report macam dalam gambar di bawah.


Selepas siapkan lab report, masa untuk mengisi perut yang dah lapar dengan roti bersaluti Nutella. Last aku makan Nutella adalah 3 tahun yang lepas masa zaman matrikulasi. Dulu memang cukup ketagih dengan Nutella sampaikan wajib makan pada setiap hari selepas habis kelas. Dan sekarang selepas 3 tahun aku tinggalkan, tiba-tiba nafsu menggoda aku untuk rasa kembali nikmat rasa coklat Nutella. Berbaloi walaupun mahal sebab coklat sangat Ummmppphhhhh !!!


p/s : Tiba-tiba rindukan suasana zaman matrikulasi makan roti dengan Nutella bersama kawan-kawan sebilik yang sangat happening gile.

Comments
2 Comments

2 ulasan:

izwanyusof berkata...

tak pernah dengar weh nutella.. mungkin sebab aku biasa makan cekelat murah. hehehe...
macam peanut jam plak botolnya..

Freaky berkata...

nutella mahal tp sedap gile kot. aku jadi ketagih balik

 
Related Posts with Thumbnails