Isnin, 5 Mac 2012

ICT UniMAP | Universiti Malaysia Perlis Yang Fail

ICT UniMAP ( Universiti Malaysia Perlis ) sekali lagi menunjukkan tindakan yang Fail apabila beberapa laman web yang kebanyakannya juga hak milik pelajar telah disekat tanpa sebab yang munasabah iaitu dengan melabelkan kategori laman web / blog yang disekat itu sebagai " None ". Kalau diperhatikan dalam gambar di bawah, aku rasa ict universiti ini yang paling dasyat dan teruk pernah dialami bagi institusi pengajian tinggi awam kerana memberikan sebab yang lansung tidak kena dan tidak relevan untuk disekat. 



p/s : Serius sadis dengan pihak ict.  NONE ?? Kenapa block dengan sebab NONE ?

Comments
3 Comments

3 ulasan:

azri johan berkata...

lol,IPTA

Cik Nurul berkata...

byk website kena blocked jugak.. lagi kurang sihatnya depa ni, laman website petronas pun kena block.. padahal nak cari journal jew.. sedeyh tol..

Tanpa Nama berkata...

Pengarah ICT UniMAP "Tuan Haji" Nasrudin Bin Abd. Shukor dok makan rasuah dengan company Celestra Network Communication jaa...

http://www.cnc.net.my

Tiap2 tahun boleh jenjalan luar negara wooo...masyukkk

Cuba tengok carta organisasi ni.
Pengarah ICT yg jaga bhgn network.

http://publicweb2.unimap.edu.my/~ict/images/stories/cartanew.jpg

 
Related Posts with Thumbnails