Rabu, 28 Mac 2012

Muat Turun Angry Birds Space

Adakah korang suka main game Angry Birds ? Korang dah Muat Turun Angry Birds Space ke belum ? Kalau ada yang masih tak tahu, Angry Birds Space merupakan versi angry birds terbaru daripada Rovio dan sekarang ramai yang sedang main game ni. Berdasarkan komen yang aku terima daripada beberapa orang yang dah main game ni, diorang kata agak mencabar juga sebab kelainan pada versi kali ni lebih susah berbanding angry birds yang sebelum ni. So kalau ada yang masih belum main dan teringin nak main game ni, boleh la muat turun kat bawah.

" Hari ini baru dapat cuba bermain games yang sangat masyuk dan susah ini. Secara keseluruhan amat berpuas hati dan menarik untuk dilayan sebab ia lagi mencabar dan tidak semudah versi yang sebelum ni. Nak hapuskan babi hijau tu memang susah dan memerlukan kreativiti serta tumpuan yang penuh… paling best tentang angry bird space ni adalah kita akan bermain angry bird secara graviti.. Graviti?? macam mana tuu.. nak tahu download la link yang ada dibawah "



Comments
4 Comments

4 ulasan:

Ezad Skytech berkata...

huhh..menarik..kena cuba ni...aq da gila game angry birds ni dulu...HAHA :D

JR berkata...

Nak cari 'angry girl' game pulak...

rafiq berkata...

trafik2..hehehe

Freaky berkata...

ezad : hehe aku da lama x main. yang ni x cuba lg

jr : erk ade ke game tu ?

rafiq : boleh la sket2 :D

 
Related Posts with Thumbnails