Rabu, 7 Mac 2012

Samsung Galaxy Pocket Yang Comel

Samsung Galaxy Pocket Yang Comel ini merupakan sebuah fon budget yang sesuai untuk digunakan oleh orang-orang yang tak mampu untuk membeli Samsung Galaxy S2 dan juga Samsung Galaxy Note seperti aku. Galaxy Pocket ini menggunakan sistem operasi Android 2.3 Gingerbread dan didatangkan dengan skrin 2.8 inci dengan resolusi 240 x 320 (QVGA). Memandangkan ini adalah budget phone jadi diharapkan harga yang akan diumumkan nanti bersesuaian dan mampu dimiliki oleh orang-orang yang tak berapa nak kaya macam aku ni. Full specs boleh tengok dalam gambar di bawah ni :



Galaxy Pocket akan berada di pasaran UK pada lewat tahun ni namun tiada sebarang berita yang sah lagi mengenai telefon ini akan masuk ke pasaran asia. 

Comments
5 Comments

5 ulasan:

ezzyra berkata...

cantik la...hrga pon msti cantik

JR berkata...

Memang comel...tapi lambat sangat nak masuk pasaran...

Anyyss Shuhaimi berkata...

comel tapi skg dah pakai sg ace. taknak beli hp lagi. :(

daya berkata...

comel je. kecik. hee. :)

Freaky berkata...

azi : harga mungkin cantik gak kot

jr : ha ah hujung tahun baru masuk

annys : waaa sg ace =_=

daya : huhu kecik n comel

 
Related Posts with Thumbnails