Isnin, 27 Februari 2012

Makanan Ringan Petang Ni

Balik kelas aku penat dan lapar gila. Nak beli makanan duit tak cucuk kat mesin atm lagi. Lepas asar pergi atm dan alang-alang dah dekat dengan 1 kedai Secret Recipe, terus je beli sepotong. Blue Berry Cake :)




Mewah gila makan petang pun dengan kek :P

p/s : Malam ni dinner Steamboat pula. Perrggghhh lapar !!!

Comments
12 Comments

12 ulasan:

Lieyda berkata...

alamak besnyeeeeee. tapi american cheese cake n new york cheese cake lagi bes hehe

cikpinky berkata...

wahhh..terliurrrr

Freaky berkata...

lieyda : sangat best :)

cik pinky : cepat pergi beli. huhu

mizz_pua berkata...

perhhhh...terliur kot....

ezzyra berkata...

yg kek 2 aku x terliur sgt...tp pasal steamboat 2,aku mmg lemah la...mkn x ajak...huu

Ezad Skytech berkata...

tgk gambar ni pun da buat aq terliur ni..haha~

IMANSHAH berkata...

ringan lah sangat..huhu

Freaky berkata...

mizz : sedap tau

azi : muahaha all boys la azi :P

ezad : gambar sedap. real lg sedap

ezzyra berkata...

hampeh...untung la bdak laki ramai ade kereta... T.T

Freaky berkata...

hehe nanti la azi kalau nak g try la ajak siapa2.. kalau ada kenderaan nanti kita g ramai2

ezzyra berkata...

okeh... haha

Drakula Comel berkata...

x sdp pn..wekk<--ayt tacing sbb x ajk miera..

lalala

 
Related Posts with Thumbnails