Makanan Ringan Petang Ni

6:18 PTG

Balik kelas aku penat dan lapar gila. Nak beli makanan duit tak cucuk kat mesin atm lagi. Lepas asar pergi atm dan alang-alang dah dekat dengan 1 kedai Secret Recipe, terus je beli sepotong. Blue Berry Cake :)




Mewah gila makan petang pun dengan kek :P

p/s : Malam ni dinner Steamboat pula. Perrggghhh lapar !!!

You Might Also Like

12 ulasan

  1. alamak besnyeeeeee. tapi american cheese cake n new york cheese cake lagi bes hehe

    BalasPadam
  2. lieyda : sangat best :)

    cik pinky : cepat pergi beli. huhu

    BalasPadam
  3. yg kek 2 aku x terliur sgt...tp pasal steamboat 2,aku mmg lemah la...mkn x ajak...huu

    BalasPadam
  4. tgk gambar ni pun da buat aq terliur ni..haha~

    BalasPadam
  5. mizz : sedap tau

    azi : muahaha all boys la azi :P

    ezad : gambar sedap. real lg sedap

    BalasPadam
  6. hampeh...untung la bdak laki ramai ade kereta... T.T

    BalasPadam
  7. hehe nanti la azi kalau nak g try la ajak siapa2.. kalau ada kenderaan nanti kita g ramai2

    BalasPadam
  8. x sdp pn..wekk<--ayt tacing sbb x ajk miera..

    lalala

    BalasPadam