Khamis, 24 November 2011

Selmat pagi selamat tengah hari

Selamat pagi dan selamat tengh hari. ALhamdulillah cuaca di perlis hari ni baik saja. Kalau la semalam hujan tanpa henti, memang sah negeri perlis ni akan banjir terutama sekali dekat area arau dan juga kangar. Aku pula duk kat area kuaa perlis dan setakat ni takde air naik tinggi lagi.

Pagi tadi angin kuat gila babas masa bngun tidur. Bila masuk bilik mandi dan kena air sikit, habis 1 badan menggeletar kesejukan. aku jadi terfikir 2 / 3 kli sama ada nak mandi atau x. Last sekali aku mandi gak... Pergh rasa macam mandi dengan air batu je. Memang sejuk gila.

Sekarang pun masih rasa sejuk kat luar walaupun matahari sedang terik memancar. Kn bagus kalau begini, matahari terik tapi masih rasa sejuk dan dingin apabila angin menyapa badan. Ops sepanjang post ni aku hnya sembang pasal cuaca je. He he biasala orang tengh kering idea tapi nk juga menaip dan update blog. Okeh nk buat lab dulu. Tata

Sent using a Nokia mobile phone

Comments
2 Comments

2 ulasan:

hira berkata...

wah, macam tu pula. semua pasal cuaca. eh, ok la tu. bahagian pantai timur dah banjir -.-

JR berkata...

Di Alor Setar juga cuaca pagi ni cukup baik, tapi petang belum tentu...

Entri terbaru di blog JR:

"Tips Hapus Bayaran Saman Trafik Dari Rekod Polis"

 
Related Posts with Thumbnails