Jumaat, 25 November 2011

Naruto 564 : No One

Dah berkurun ( seminggu lebih ) aku tak baca komik Naruto dan semalam aku ada skodeng laman web manga ( komik ) untuk baca episod yang terbaru iaitu episod 564 : No One. Dalam episod ni, Naruto bertemu dengan ninja bertopeng yang dikenali sebagai Tobi @ Madara. Tapi aku sendiri berada dalam kekeliruan kerana tak tahu identiti sebenar ninja yang bertopeng tu. Demn masih lagi kabur mengenai siapakah ninja disebalik topeng tu. Mungkinkah Madara atau orang lain ?


Apa pun dalam episod ni Naruto terpaksa lawan dengan ramai musuh yang kuat pada masa yang sama demi menewaskan ninja yang bertopeng tu. Kalau tak silap aku episod 565 akan keluar pada hari ni juga tapi tak tahu la waktu mana akan publish. Mungkin malam ni kot atau boleh jadi esok atau lusa juga. Susah betul nak ikut perkembangan apabila sibuk dengan kerja lain.



Comments
3 Comments

3 ulasan:

diana berkata...

naruto ni jangan kan komik..yang dalam tv pun akak tak pernah tengok..
dulu2 akak suka animasi yang comel2 je..yang ada perempuan2 cantik..
heheheh

Clara berkata...

lama tak tgk cte naruto.. mse tgk tu baru 200 lebih punya episode..

skunk tgh tgk cte one piece.. smua crew dia dah dewasa and makin hebat!

Original CikTeddy berkata...

madara tu atok sasuke kan? ha..ketua akatsuki kan?terer o0..huhu lame dh x bace..hik3

 
Related Posts with Thumbnails