Ahad, 27 November 2011

Komen Cerita Twilight Saga Breaking Dawn






Overall aku hanya mampu bagi .....

Cerita Twilight Saga - Breaking Dawn ni memang best kerana moment yang sangat menarik adalah apabila Edward kahwin dengan Bella. Serius sangat romantik apabila permulaan cerita saja nampak babak kahwin dan mereka berdua memang nampak sangat sepadan. Of course la sepadan, tu kan Vampire couple LOL.

Jadi dalam cerita ni lepas sahaja Bella dan Edward berkawin, mereka pun pergi berbulan madu. Ehem-ehem. Pada suatu pagi, Bella rasa loya ( morning sick ) dan muntah akibat kehamilan. Cerita bertambah sedih sewaktu Bella mengandung kerana Bella kelihatan sangat sakit mengandungkan anak campuran manusia dan Vampire dalam perut dia.

Nak tahu cerita seterusnya kena la pergi tengok wayang. Kalau malas tengok wayang pergi baca buku Breaking Dawn baru la tahu macam mana sambungan cerita ni. Ok tata :)

Comments
10 Comments

10 ulasan:

hira berkata...

alahai. sedihnya. memang nak pergi tengok tengah hari ni. hoho

Clara berkata...

Cantik bella!

Teringin gx nak g tgk tp rasanya mgkn beli cd kowt.

parents tak bg g kuar.. huuhuuh..

♥♥ arabella ♥♥ berkata...

whoa, vampire pun bole pregnant ekh..keh2

SoLy SoLicious berkata...

both sgt sweet kan..^^

diana berkata...

akak baca kat mana entah katanya babak besalin tu kan menyebabkan
ada ramai penonton mengalami kekejangan..

Selendang Merah berkata...

best kew? sm nak tengok gak lah! :D

Rtp Farra Arisha berkata...

BELLA :') hehe.

Zul Fattah berkata...

haha.. x best pun... dah layan..

Shaherah berkata...

tak pernah tgk mne mne crita twillight lg.. >.<"

mas saari berkata...

hari ahad lepas akak nak tengok tapi semua tiket sold out... kena tunggu this weeklah!

 
Related Posts with Thumbnails