Komen Cerita Twilight Saga Breaking Dawn

9:04 PG






Overall aku hanya mampu bagi .....

Cerita Twilight Saga - Breaking Dawn ni memang best kerana moment yang sangat menarik adalah apabila Edward kahwin dengan Bella. Serius sangat romantik apabila permulaan cerita saja nampak babak kahwin dan mereka berdua memang nampak sangat sepadan. Of course la sepadan, tu kan Vampire couple LOL.

Jadi dalam cerita ni lepas sahaja Bella dan Edward berkawin, mereka pun pergi berbulan madu. Ehem-ehem. Pada suatu pagi, Bella rasa loya ( morning sick ) dan muntah akibat kehamilan. Cerita bertambah sedih sewaktu Bella mengandung kerana Bella kelihatan sangat sakit mengandungkan anak campuran manusia dan Vampire dalam perut dia.

Nak tahu cerita seterusnya kena la pergi tengok wayang. Kalau malas tengok wayang pergi baca buku Breaking Dawn baru la tahu macam mana sambungan cerita ni. Ok tata :)

You Might Also Like

10 ulasan

  1. alahai. sedihnya. memang nak pergi tengok tengah hari ni. hoho

    BalasPadam
  2. Cantik bella!

    Teringin gx nak g tgk tp rasanya mgkn beli cd kowt.

    parents tak bg g kuar.. huuhuuh..

    BalasPadam
  3. whoa, vampire pun bole pregnant ekh..keh2

    BalasPadam
  4. akak baca kat mana entah katanya babak besalin tu kan menyebabkan
    ada ramai penonton mengalami kekejangan..

    BalasPadam
  5. best kew? sm nak tengok gak lah! :D

    BalasPadam
  6. haha.. x best pun... dah layan..

    BalasPadam
  7. tak pernah tgk mne mne crita twillight lg.. >.<"

    BalasPadam
  8. hari ahad lepas akak nak tengok tapi semua tiket sold out... kena tunggu this weeklah!

    BalasPadam