Rabu, 23 November 2011

Aku Dapat BlackBerry Curve 8520

Menangis ? Menjerit ? Meraung ? Semua ada pada petang tadi. Sebenarnya aku cuma sangat terharu ditambah dengan gembira kerana mendapat telefon BlackBerry Curve 8520... Aku DAPAT .. bukan BELI tau... he he Sebenarnya aku dapat BlackBerry ni pun kerana telah bantu seseorang menyiapkan website company. Website apa tu tak payah la aku nak share kat sini kerana tu adalah bussiness website.

Apa pun aku hanya mampu ucapkan terima kasih banyak-banyak diatas pemberian Telefon BlackBerry ni. Kalau nak tunggu beli henfon ni dengan duit sendiri memang tak mampu la jawabnya. Wuuu rasa nak menangis dan sangat terharu apabila menerima telefon ni tadi. Tak tergambar dengan kata-kata untuk tunjukkan betapa gembiranya dapat menerima pemberian ni.. Terima Kasih sekali lagi :)






 
Comments
13 Comments

13 ulasan:

alynfazlin berkata...

untung la~ hehe

Ahmad Haziq Azlan berkata...

wang upah diganti dengan hadiah.
BB tu mahal.
maka upah anda pastinya lebih RM1K.

sergeant keroro berkata...

pergh!! nak jugak wehhhh

ezzyra berkata...

perghh...sronok btol...untung la~~

Lia Irdelia berkata...

wahhhhh..

untunglah kamu..

:)

JR berkata...

Tahniah, so lucky maaa....

Entry terbaru di blog JR:

"Berita Baik: 2012 Rakyat Malaysia Dapat Wifi Percuma"

Aman Ibrahim berkata...

untung la.. bgus la tuh.. berbaloi~

Ezad Skytech berkata...

wahhh...BB tu..bertuah ko freaky...:)

syazwani 'atiqah berkata...

bertuahnyer

mas saari berkata...

wah...bertuahnya!

zareliqa afiqa berkata...

Wahhh! bestnyer dapat BB..

Freaky berkata...

hehe memang sangat syok dapat bb.. syukur sangat2 :)

umi kokmie berkata...

untunglaaa~~ huhu

 
Related Posts with Thumbnails