Penamat 2014 : Firdaus Bertunang

2:42 PG

Ni 13 hari yang lepas punya cerita. Saja aku tangguhkan lambat sikit sebab rasanya tak sesuai aku menunjukkan perasaan gembira sedangkan ramai kawan-kawan dan saudara mara kat pantai timur mengalami bencana banjir.

Malah sekarang pun banjir masih tak pulih sepenuhnya tapi Alhamdulillah paras air dah turun di beberapa tempat di Kelantan.

Jadi kembali pada tajuk, 21 Disember yang lepas aku dah selamat melansungkan majlis pertunangan dengan pasangan. Majlis buat biasa je melibatkan 2 keluarga dan beberapa kenalan daripada pasangan. Nah drillz gambar :


Ha ha macam nak bertinju tu. Kahwin pulak.... nanti la kalau jadi dan betul-betul confirm dengan tarikh baru update kat sini. Tak syok pulak kecoh awal-awal. Kita slow down dan rilek-rilek dulu.

p/s : Selamat Tahun Baru 2015 dan Salam Maulidur Rasul.

You Might Also Like

4 ulasan