Ahad, 7 Julai 2013

Manfaatkan Cuti Dengan Game

Sebenarnya ade hikmah juga bila aku masih x keje dan menikmati cuti yang indah ni sebab aku dapat habiskan game yang tersadai masa belajar kat perlis hari tu. Haha ye ye je hikmah tapi memang tu pun aktiviti aku dari pagi sampai ke malam. Kadang2 ade la jugak keluar tapi biasanya waktu malam lepak dengan kawan-kawan. Kalau siang hari rela duk rumah layan game lagi best daripada keluar ambil haba matahari. Banyak x banyak game yang aku main tu boleh tahan la.

Ada yang main kali ke 2 dengan up level difficulty kasi payah sket dan yang best adalah main online. Seriusly online gaming memang best dan sangat mencabar sebab lawan dengan pemain dari seluruh dunia. Aku noob je dan biase2 kalau main. X de pro pun sebab main suka2 je dan isi masa lapang.

P/s : candy crush ? Aku x main tu.


Sent from my BlackBerry® smartphone powered by U Mobile
Comments
2 Comments

2 ulasan:

diana berkata...

akak dah bosan rasa dengan candy crush sejak maisara main hehe..hari2 dia main sekarang ni..

Freaky berkata...

saya x pandai nak main cmne game tu kak.

 
Related Posts with Thumbnails