Isnin, 8 Julai 2013

Bosan Guna Galaxy S3

Bosan guna samsung galaxy s3 ni. Tu kate adik aku bila aku tanya best ke x guna henfon tu. Nampak macam best je skrin besar gedabak pastu boleh buat macam2 contohnye amik gambar dengan kamera 8mp. Tapi ada betulnya jugak kata adik aku tu. Aku hari tu ada beli jugak fon Alcatel One Touch Glory 2S dan x sampai sebulan guna aku dah rasa boring. Last sekali fon tu aku bagi kat ayah sebab nampak ayah lagi memerlukan daripada aku.

Jahat gile kan ? Dah bosan guna baru nak bagi kat ayah. Hahaha x la memang aku beli fon tu untuk bagi kat ayah pun. Lagipun aku dah ada fon aku sendiri. Aku sendiri pun x pasti kenapa aku jadi cepat bosan dengan fon tu. Mungkin sebab android kot tapi yang bestnye boleh main instagram. Sekarang instagram aku mati sekejap sebab xde fon nak update. BlackBerry x leh guna instagram tapi aku lebih selesa guna ni untuk komunikasi dan update blog.

P/s : fon ape ye nak pakai ? Hurm


Sent from my BlackBerry® smartphone powered by U Mobile
Comments
6 Comments

6 ulasan:

akashah berkata...

X trkejar nk beli hp canggih2..rase xsmpt bosan ade je hp jns bru kuar

Freaky berkata...

same la. aku pon pakai mana yg mampu je. x mampu hanya tengok je la

Mr Lonely berkata...

kalau bosan, bagi kat aku free jer~ XD

diana berkata...

sekarang dah ada samsung Mega.kan..cuba la..akak dah try s3,s2 tak sesuai la sebab nak mnaip mesej susah sangt padahal jari akak ni comel je..heheh..dah biasa guna galaxcy tab yang gedabak tu,sebab tu jadi gini..

Freaky berkata...

lonely : haha yang tu kene mintak dgn adik aku la

diana : galaxy mega nampak best jugak tapi rasanya saya nk angkat tab la kak. best sket menaip

Marou Apple Hijau berkata...

yea..nak angkat mega lepas ni. dah bosan s3


My recent post : Coolkan Blog Dengan CoolBlog

 
Related Posts with Thumbnails