Rabu, 13 Februari 2013

Rumusan Keyword Untuk Minggu Ini

Rasanya dah cukup lama aku tak review mengenai keyword yang masuk ke blog Firdaus Life ni. Lagipun benda macam ni bukan penting pun kepada blog aku kerana bukan menumpukan kepada Search Engine Optimization ( seo ). Kalau main seo baru la nak kena sentiasa pantau keyword yang masuk ke blog. 

Sebenarnya sejak dua tiga empat dan lima hari ni trafik yang masuk ke blog nampak agak menarik dan aku pun menjadi tertanya-tanya mengenai apa yang dicari oleh pengunjung yang masuk ke blog ini. Jadi dengan penuh tanda tanya aku pun melihat statistik keyword yang masuk ke blog ni atau dengan ringkasnya bermaksud hasil carian yang datang ke blog aku yang hensem.


Hahahahaha terkejut ? aku lagi terkejut cik abang akak oi. Kalau tengok yang paling atas tu kita dapat faham bahawa ramai pembaca cerita lucah masuk ke blog ni. Alamak sory la peminat cerita lucah sekalian kerana aku takde post macam tu. Aku pun hairan kerana aku dah lama buang post yang mengarut sejak setahun yang lepas dan link-link tak berguna semua aku dah inform kepada saudara Google supaya dibuang dari index.

Satu lagi keyword yang mengejutkan aku adalah babi.blogtak tu. Ape benda tu ? Setahu aku la kan, aku tak pernah pun mention mana-mana perkataan macam tu dalam blog ni.  Entah ape la yang diorang ni cari aku sendiri pun tak tahu. 

Secara keseluruhan beberapa keyword yang aku target seperti one piece, awek cun, dan juga definisi coklat ( kek coklat ) ada mengena dalam usaha menarik pengunjung. One Piece tu kalau push sikit lagi banyak trafik boleh masuk sebab peminat manga yang ramai dari seluruh dunia tapi aku jadi malas nak buat review pada setiap minggu apabila episod baru dikeluarkan.

Comments
10 Comments

10 ulasan:

peachippo berkata...

hikhik. normal lah tu yang xelok laju je org taip. hehe :)

Freaky berkata...

ha ah dah memang camtu. sabo je la

Azri Johan berkata...

blog porno? Hahaha..

p/s: fuiyoo kek coklat

iKhRam berkata...

Tajuk mesti power..
Baru ada yg tertarik.. haha..

Kebiasaannya
Cobtent yg bgus pun org akn suka..

diana berkata...

malas kan nak buat tajuk entry seo nih..memang banyak uv yang masuk tapi macam akak ni malas..seronok citer pasal diri sendiri je..
kalau datang angin giler traffik tu pulun la entry seo habis2..hahahha..

diana berkata...

malas kan nak buat tajuk entry seo nih..memang banyak uv yang masuk tapi macam akak ni malas..seronok citer pasal diri sendiri je..
kalau datang angin giler traffik tu pulun la entry seo habis2..hahahha..

Cikgu Fikri berkata...

hahaahaha.. lebih kurang cm aku..tp aku punya lg wat aku rasa cam errrrkkkk -_-` iaitu keyword taik, gay dan gambar bogel.. ntah paper ntah...

amer akat berkata...

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

Freaky berkata...

azri : xde nye blog porno

ikhram : yep content power akan menarik pengunjung

diana : x sempat nak kejar info terbaru sebab tu x main.

cikgu : hahaha pelik2 kan keyword yang masuk

amer : waalaikummussalam. thanx bro. folow la

Amanina berkata...

singgah sini :)
ada jugak org cari psal2 lucah tu..haih.

 
Related Posts with Thumbnails