Isnin, 11 Mac 2013

Tema Blog Tahun Ini Adalah Pink


Sejak masuk tahun 2013 hari tu aku tengok ada beberapa blog yang bertukar tema warna jadi aku pun nak menyibuk jugak untuk tukar tema warna blog ini daripada purple kepada pink. Jadi kenapa warna pink ? kenape x pilih warna lain selain pink ? warna lain pun banyak lagi style dari pink tapi kenapa mesti warna pink jugak ?

Jujurnya aku tak suka pun warna pink ni lebih-lebih lagi kalau baju lelaki warna pink. eeeuuuwwwww tapi ade beberapa blog bertemakan warna pink kelihatan sangat menarik dan aku sendiri nak cuba make up blog ini menjadi warna pink. Dan hasilnya adalah seperti yang korang dapat lihat sekarang ni. 

p/s : jambu x jambu x ? hehe
Comments
6 Comments

6 ulasan:

arin cat berkata...

tu dia pink! .comey sgt daus nie!!

Freaky berkata...

hak hak nampak menarik pulak pink kat blog

Noor Bazli berkata...

yakin dan berkeyakinan. Thumbs up!! ^_^

Freaky berkata...

kena berani !!

[sutera kasih] berkata...

x cukup jambu lg ni, bg lembut lg pink tu barula jambu hehe

Freaky berkata...

hehe tapi suka yang terang. lembut sangat x menarik lak

 
Related Posts with Thumbnails