Khamis, 23 Jun 2016

Me and Waifu Vs The World Part 1

1) * Wife tengah drive 150 km/h *

Aku : Slow down, Alphard depan tu laju semacam mungkin dia akan masuk lorong kanan x bagi signal.

* Alphard tadi terus masuk lorong kanan x bagi signal *

Wife : Holy Shit... main masuk je. Nape ade orang bangang macam ni bang ?

Aku : Bese la ramai yang bawak kereta besar memang camni.



2) * Aku drive lorong kanan. Depan aku ada kereta slow tak reti bagi laluan tak nak gerak ke kiri.*

Wife : Kiri clear. Potong kiri je kereta depan ni tak reti bagi laluan.

* Aku pun potong kiri.

Wife dan Aku : Nak duk lorong kanan tapi bawak slow. Tah pape... *sambil jeling kereta belah kanan.

Sekian...

Comments
0 Comments

0 ulasan:

 
Related Posts with Thumbnails