Ahad, 20 Mei 2012

Nama Dia Ciko




Kucing ni masa dijumpai kaki depan dan belakang dia sakit macam patah dan nak berjalan pun nampak macam susah. Tak pasti kena ape tapi mungkin kena pijak dengan kereta kot. Sengsara dan sakit dialami sampaikan tak dapat nak keluarkan suara sikit pun dan badan dia sangat kurus.

Kawan aku ambil kucing ni dan jaga dengan elok. Dia siap sapukan ubat pada kaki kucing dan sentiasa bagi makanan. Hari ni kucing ni dah nampak agak cergas sikit walaupun badan masih lagi kurus dan berjalan dengan kaki yang sakit dan nama yang diberi untuk kucing ni adalah Ciko. At least sekarang dia dah nampak cergas sikit dan dah boleh bergurau dengan orang lain.

p/s : Harap ciko cepat sembuh dan jadi gemuk balik sebelum kami habis final exam pertengahan Jun ini.
Comments
6 Comments

6 ulasan:

EiZaRaZiErYa berkata...

waaa...comeynye...ciko..mcm nme kucing zie mule2 bela dulu..huhu..

ADEEYA berkata...

Kesiannyaaa :*

Freaky berkata...

eizarazierya : die memang sangat comel. hehe nama tu kawan yang bagi

adeeya : sangat kasihan kan ?

emy|farid berkata...

bgusnya korang..... cepat sembuh ye ciko. comel nyeeeee

missStrikeOne berkata...

get well soon. pastu boleh maen cakar2 muka tuan dye. hik

Freaky berkata...

emy : hehe yang bagus kawan tu. saya x jaga kucing tu

miss : haha cakar2 tu yg bahaya

 
Related Posts with Thumbnails