Ahad, 13 Mei 2012

Beg Baru Di Hujung Semester

Beg lama dah hampir 4 tahun guna sejak zaman Matrikulasi ( 2008 )  lagi sehingga la semester akhir tahun 3 ( 2012 ). Pernah putus tali sekali dan dijahit oleh kawan sekelas. Lepas setahun tali pun dah macam nak putus balik dan aku pun dah rasa malas nak baiki n jahit lagi sekali. And... and... and petang semalam dah beli new bag di sekitar area kangar. 


Harga murah je, RM 200 untuk beg yang smart ni tapi lepas tolak RM 180, jadi la harga yang aku beli hanya RM 20. keh keh murah gile, style dan kena dengan taste aku.

p/s : Harap2 beg ni tahan sampai 5 tahun pulak.

Comments
4 Comments

4 ulasan:

SAYA BUKAN SAMDOL berkata...

eheheh hitam, ok lah harga is harga after all

Freaky berkata...

bukan samdol : harga sangat murah tau. berbaloii

diana berkata...

murahnya...
kalau ada lagi satu belikan kat akak..

Freaky berkata...

hehe akak nak juga ke ? bagi kat maisara pakai

 
Related Posts with Thumbnails