Jumaat, 7 Oktober 2016

Hujung Minggu : Fat Spoon, Wonder Milk dan Parkson

Hujung minggu yang lepas macam biasa aku dan Ernie keluar jalan-jalan habiskan masa dengan makan dan cuci mata. Tapi yang banyaknya adalah makan-makan sebab sepanjang petang tu je kami singgah 2 kafe hipster iaitu Fat Spoon dan Wonder Milk. Saja lepak kafe sana sebab ni kali pertama nak cuba makan kat situ.



Yang aku suka singgah kafe macam ni adalah disebabkan kopi diorang. Biasanya kafe hipster ni yang menariknya adalah kopi je. Makannan aku kurang sikit tapi banyak je menu diorang yang best. Lepas lepak kat kafe, kitorang pergi parkson pulak sebab nak cuci mata tapi akhir sekali terbeli bagasi sebab harga yang ditawarkan sangat berbaloi. 

Macam biasa bawah ni aku buat video sepanjang aktiviti hujung minggu lepas. Video pendek je sebab malas nak tunjuk semua. 


p/s : Plan nak g pinang tak jadi. huhu

Comments
0 Comments

0 ulasan:

 
Related Posts with Thumbnails