Selasa, 16 Ogos 2016

Lepak di Skypark One City

14 Ogos lepas aku dan wife lepak kat Skypark One City. Ni kali pertama aku pergi sana. Maaf la jakun sikit sebab aku tak explore sangat tempat menarik di Selangor. Pengalaman berjalan di atas bumbung bangunan yang berkaca sampai nampak kat bawah tu agak gayat dan takut tapi lama-lama dah ok dan boleh jalan macam biasa. Kat sini vlog yang aku buat masa lepak sana :


Sekian...

Comments
0 Comments

0 ulasan:

 
Related Posts with Thumbnails