Last Paaayyyyperrr 20 Jun

6:17 PTG

Last paper aku 20 jun ni dan masih ada 5 hari x tahu nak buat ape. Kawan aku smpai dah jadi petani yang berjaya di facebook bila 24 jam asyik duk main game macam farmville. Aku pulak x pandai nak main game di facebook. Pernah dulu main farmville 2 hari lepas tu x minat dah. So sekarang aku x tahu nak buat apa sementara nak tunggu lagi 5 hari untuk kertas terakhir tiba.

Nasib baik esok ada juga plan nak pergi main air di Carnival Waterpark, sungai petani. Dah lama x main air kat sana. Esok ahad jadi kedah keje dan takde la sesak sangat tempat tu. Boleh la main air dengan tenang pastu amik pelampung dan tidur atas pelampung. Hahaha.

P/s : panggilan keje tak dapat lagi.


Sent from my BlackBerry® smartphone powered by U Mobile

You Might Also Like

4 ulasan

  1. azi : hari tu dah main air hujan. x best

    diana : hehe x jadi main air sebab kedah hujan

    en kangaroo : huhu x untong sbb hujan n x leh g waterpark

    BalasPadam