Isnin, 17 Jun 2013

Jalan2 Ke Sungai Petani

Semalam aku pergi ke Sungai Petani tapi bukan untuk main air di Carnival WaterPark sebab cuaca di bahagian kedah dan perlis banyak hujan beberapa hari ni. X syok la tengah dok best main air tibe2 hujan pulak kan. Kalo nak main kat waterpark kene cuaca panas baru best gile. So semalam just jalan2 dan luangkan masa di SP je. Ingat nak pergi terus sampai ke Pinang tapi rasa malas plak nak drive ke sana.


Sebenarnye kalo ikutkan nafsu nak je aku pegi Cameron Highland sebab dah jemu n bosan duk lepak dalam bandar. Pergi Cameron Highland lagi sejuk dari Perlis lepas tu plak sarapan pagi boleh minum tea panas sambil tengok ladang tea yang luas tu. Fuh cukup aman damai kalau dapat pergi Cameron Highland skang tapi 20 june ni aku ada last paper. Tak pasti tercapai atau x hasrat nak pergi Cameron Highland dalam masa terdekat ni.

p/s : Perlukan percutian

Sent from my BlackBerry® smartphone powered by U Mobile
Comments
4 Comments

4 ulasan:

Syazana Zainn berkata...

cameron best :) kalau nak cr homestay boleh tgk tmpat ni Chalet Aiza

tempat mmg cantik giler

ada entry pasal ni hihi

http://erynsyaze.blogspot.com/2012/10/gath.html

cucu umie berkata...

cameron best kot..
ayie dah pernah peg sekali.. sekali jerlh walaupon dekt dgn hostel..hahaha

diana berkata...

nak ikut...hahahah

Freaky berkata...

syazana : thanx cadang homestay tu. kalo pergi sana akan stay kat situ.

ayie : best sbb sejok. haha

diana : eh nak ikut gak ke kak

 
Related Posts with Thumbnails